Ευχαριστήριο μήνυμα της Έφης Αναστασοπούλου

  • Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2019 - 17:11

Ευχαριστήριο μήνυμα, μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, εξέδωσε η υποψήφια, με το συνδυασμό "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" περιφερειακή σύμβουλος, κ. Έφη Αναστασοπούλου.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά της, η κ. Αναστασοπούλου αναφέρει:

«Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου... Μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες πάλεψα και αγωνίστηκα στο νησί που αγαπώ με πολιτικό ήθος και συνείδηση.

876 άνθρωποι πίστεψαν σε μένα και με τίμησαν με την ψήφο τους... Ο αγώνας αυτός ήταν και είναι ένα ταξίδι όμορφο και απαιτητικό, ανεξαρτήτως προσωπικής νίκης είμαι ευγνώμων που ο κόσμος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με αγκάλιασε και με στήριξε. Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι στο νησί που αγαπώ και έχω καταγωγή, έχτισα αληθινές σχέσεις και ενδιαφέρθηκα για τους συνανθρώπους κοιτώντας τους με ειλικρίνεια, σύνεση και σεβασμό. Επιπλέον συνετέλεσα σε αυτόν τον εποικοδομητικό αγώνα ώστε το Νότιο Αιγαίο μας και η Σύρος μας να πορεύεται μπροστά.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας Γιώργος Χατζημάρκος και τον αντιπεριφερειάρχη μας Γιωργος Λεονταριτης για την ευκαιρία αυτή και θα είμαι δίπλα στο συνδυασμό μας για οτιδήποτε χρειαστεί. Συγχαρητήρια στον κύριο Γιωργο Λεονταριτη και στον κύριο Μάρκο Δαδάο για την επανεκλογή τους και σε όλους τους συνυποψήφιους.

Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους ανθρώπους που γνώρισα και με τίμησαν με σεβασμό, αξιοπρέπεια και ήθος.

Θα συνεχίσω αυτό το μεγαλεπίβολο ταξίδι της πολιτικής και θα συντελέσω στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης για οτιδήποτε μου ζητηθεί όσον αφορά τα ευρωπαϊκα προγράμματα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό .

Σας ευχαριστώ πολύ όλους 

Με εκτίμηση,

Αναστασοπούλου Έφη»