Συνάντηση Θ. Λειβαδάρου με τον νεοεκλεγέντα Έπαρχο Θήρας

  • Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2019 - 11:44

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/6/2019 συνάντηση μεταξύ της τ. Επάρχου ΠΕ Θηρας και περιφερειακής συμβούλου κ. Θεώνης Λειβαδάρου με τον νεοεκλεγέντα Έπαρχο ΠΕ Θηρας και Περιφερειακό σύμβουλο κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα. 

 Η κ.Λειβαδάρου συνεχάρη από κοντά τον κ. Δαρζεντα και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. 

Τον ενημέρωσε για την λειτουργία των υπηρεσιών, την αναγκαιότητα της στελέχωσης τους καθώς και για τις ενέργειες που είχε κάνει η ίδια. 

Πρόσθεσε ότι,  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, χρήζει ανάγκης η ανάληψη αρμοδιοτήτων του τμήματος Μεταφορών, Ανάπτυξης, Αγροτικής Οικονομίας, Βιομηχανίας, Εμπορίου, Κτηνιατρικής και Δημόσιας Υγείας. 

Τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας και Ιδιαίτερα στη Σαντορίνη ο αθλητισμός και ο πολιτισμός ανθίζουν. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να ενσωματωθούν μέσα στα καθήκοντα του και αυτά του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού- Πολιτισμού. 

Σε μετέπειτα στάδιο συζητήθηκε η ήδη υπάρχουσα πρόταση της κ. Λειβαδάρου για οικονομοτεχνική μελέτη ανακατασκευής του Επαρχειου, όσον αφορά την συστέγαση των υπηρεσιών του Επαρχειου και του Δήμου. 

Στη συνέχεια της κουβέντας αναφέρθηκαν, η υλοποίηση της μελέτης για την συντήρηση του Επαρχιακού οδικού δικτύου, η σήμανση, στηθαία ασφαλείας, ο ηλεκτροφωτισμός σε όλο το οδικό δίκτυο και η συνέχιση της καταγραφής και επανεξέτασης των στάσεων των λεωφορείων. 

Εν κατακλείδι, μεταξύ της απερχόμενης και του νεοεκλεγέντα Επάρχου φάνηκε να υπάρχει έντονη διάθεση συνεργασίας και ένα πολύ θετικό κλίμα συνεννόησης.