Ανοιχτή Ημερίδα Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου στις 19 Σεπτεμβρίου

  • Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:34

Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου και η εταιρεία τεχνολογίας Crowdpolicy διοργανώνουν ανοιχτή ημερίδα με θέμα: «Οι πολιτικές κοινωνικής ένταξης στην τοπική αυτοδιοίκηση, η κοινωνία των πολιτών και η συνδρομή του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου στον σχεδιασμό και τη λήψη αποφάσεων», την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Επιμελητήριο Κυκλάδων. 

Παράλληλα, θα υπάρχει και δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης με ψηφιακά μέσα. Δηλώσεις συμμετοχής (διαδικτυακά) στον σύνδεσμο: https://bit.ly/44REanC 

Αντικείμενο της ημερίδας είναι ο απολογισμός του έργου για την περίοδο 2020-2023, ενόψει της ολοκλήρωσής του για αυτή την προγραμματική. Σε αυτό το πλαίσιο, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές καθώς και τα συμπεράσματα από έρευνες του Παρατηρητηρίου δίνοντας έμφαση στην προστιθέμενη αξία που έχουν για τις τοπικές κοινωνίες στο Νότιο Αιγαίο. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα τις προοπτικές για την ενεργό ένταξη μέσω πολιτικών ανάπτυξης δεξιοτήτων και καινοτομίας.