Τήνος: Βιολογικός, διαχείριση απορριμμάτων και οδικό δίκτυο στη συνάντηση με τον Γ. Λεονταρίτη

  • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:38

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Έπαρχος Τήνου κ. Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης – Αποχέτευσης κ. Γιάννης Ζαλώνης, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τήνου κ. Νίκος Σπηλιόπουλος, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Μαρία Γιαννακοπούλου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού κ. Γιώργος Πουλιούδης.

Κεντρικά θέματα της σύσκεψης ήταν η λειτουργία του Βιολογικού της Τήνου, η διαχείριση των απορριμμάτων και η έναρξη των εργασιών συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού.

Στο τέλος της εποικοδομητικής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε, σε δηλώσεις που προέβησαν ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, η κ. Έπαρχος και ο κ. Δήμαρχος, ανέφεραν:

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Λεονταρίτης:

«Η συνεργασία και η στήριξη του Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης ήταν και παραμένει βασική μας πολιτική επιλογή.

Στόχος μας είναι η οριστική επίλυση όλων των μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν την Τήνο.»

Έπαρχος Τήνου, κ. Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου:

«Χαίρομαι γιατί βάζουμε σε μια σειρά τα μεγάλα προβλήματα του νησιού και σε συνεργασία ο Δήμος Τήνου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους υπηρεσιακούς παράγοντες θα δρομολογήσουμε λύσεις.»

Δήμαρχος Τήνου, κ. Παναγιώτης Κροντηράς:

«Τα προβλήματα του νησιού απαιτούν άμεσες λύσεις και δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Η συνεργασία όλων μας είναι μονόδρομος.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και την Έπαρχο Τήνου κ. Αναστασία Δεληγιάννη για τις άμεσες λύσεις προς αντιμετώπιση των προβλημάτων.»