Νέος συνδυασμός για τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης με φόντο τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου

“Πρώτα η Σύρος”

  • Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, 2019 - 18:40

Η ιδρυτική διακήρυξη του νέου συνδυασμού “Πρώτα η Σύρος” παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ενόψει των επερχόμενων εκλογών του Μαΐου, με πρόθεση τη διεκδίκηση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Διογένης” στην Ερμούπολη, αναπτύχθηκαν οι βασικές αρχές του νέου συνδυασμού, από την επικεφαλής του, τη σημερινή ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Ο Δήμος μας να αλλάξει σελίδα”

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των βασικών θέσεων της διακήρυξης για τον νέο συνδυασμό, αναφέρθηκε πως πρόκειται για μία ομάδα ακηδεμόνευτη, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, η οποία επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην πρόοδο της Σύρου, καθώς όπως επισημάνθηκε μεταξύ άλλων, το νησί “δεν έχει άλλα περιθώρια και αντοχές ανοχής πρακτικών, οι οποίες παρεμποδίζουν την ανάπτυξή του”.

“Γι αυτό ξεκίνησε και η δική μας συλλογική προσπάθεια και δημιουργήθηκε ο συνδυασμός μας, ο οποίος αποτελείται από νέους ανθρώπους με όραμα και αγάπη για τον τόπο μας “Πρώτα η Σύρος”” σχολιάστηκε χαρακτηριστικά από μέρους της επικεφαλής, η οποία ακολούθως ανέλυσε τη θέση του συνδυασμού για μία επιτυχημένη Δημοτική Αρχή, ενώ απαρίθμησε και τις βασικές επιδιώξεις του. Η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε, με πρόσκληση προς την τοπική κοινωνία, με σκοπό να πλαισιωθεί αυτή η προσπάθεια “από όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου”.