Δήμος Σύρου - Ερμούπολης

Δημοσιογραφική αποστολή από την Ιταλία βρέθηκε στη Σύρο

  • Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2019 - 16:57

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής στρατηγικής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Σύρου και της συνεργασίας μας με το γραφείο ΕΟΤ της Ιταλίας, δημοσιογραφική αποστολή από την Ιταλία παρευρέθη στη Σύρο από τις 13 έως τις 16 Μαΐου 2019 για τη προβολή της Σύρου στην Ιταλική αγορά.

Σκοπός της εν λόγω δημοσιογραφικής αποστολής είναι η δημοσίευση ενός πολυσέλιδου άρθρου για την περιήγηση των Κυκλάδων με μηχανή, μεταξύ των οποίων επιλέχθηκε και το νησί μας, στο Ιταλικό περιοδικό MOTOCICLISMO. Το άρθρο πρόκειται να δημοσιευτεί τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Την δημοσιογράφο Raffella Cegna και τον φωτογράφο Tommaso Pini, υποδέχτηκαν τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής κ.κ. Δομένικος Σαγκινέτος και Μιχάλης Παράβαλος οι οποίοι και τους ξενάγησαν σε όλο το νησί.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη αρωγή στην υλοποίηση και στήριξη αυτής της ενέργειας τους φορείς, τους συλλόγους, τις επιχειρήσεις καθώς και τα μεμονωμένα άτομα ή τις ομάδες ατόμων, που συνέβαλλαν σε αυτή.