Πρώτα στοιχεία για τους/τις Προέδρους Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων

  • Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2019 - 13:24

Η “Κοινή Γνώμη” με κάθε επιφύλαξη και δεδομένου, ότι πρόκειται για τα πρώτα στοιχεία που δεν είναι επικυρωμένα από το Πρωτοδικείο Σύρου, παρουσιάζει τις αρχικές εκτιμήσεις, σχετικά με τις υποψήφιες και τους υποψήφιους των Τοπικών Συμβουλίων, που φαίνεται να καταλαμβάνουν θέση Προέδρου.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης, παραμένει Πρόεδρος η Ανθή Χαλκιά, αυτή τη φορά όμως, εκλεγμένη με το συνδυασμό “ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο”.

Θέση προέδρου για το – επί αρκετό διάστημα μέχρι πρότινος “ακέφαλο” – Τοπικό Συμβούλιο της Άνω Σύρου φαίνεται να καταλαμβάνει ο Πέτρος Ραουζαίος της παράταξης “Η Σύρος που Αξίζουμε”.

Η Δημοτική Ενότητα Βάρης, φαίνεται να περνά στα “χέρια” του Νίκου Βαρθαλίτη, ο οποίος εκλέχτηκε με το συνδυασμό των “Ανοιχτών Οριζόντων”.

Στην Τοπική Κοινότητα Μάννα παραμένει πρόεδρος ο Γιάννης Μαραγκός, με το συνδυασμό της “Σύρου που Αξίζουμε”, όπως επίσης και η Τοπική Κοινότητα Φοίνικα, η οποία διατήρησε την εμπιστοσύνη της στον Γιώργο Περρή.

Στη Δημοτική Κοινότητα Ποσειδωνίας νέα Πρόεδρος φαίνεται να είναι η Τέτα Πρίντεζη, με το συνδυασμό “Η Σύρος που Αξίζουμε”, ενώ στην Τοπική Κοινότητα Γαλησσά παραμένει πρόεδρος με το συνδυασμό του Γιώργου Μαραγκού, ο Γιάννης Βουτσίνος (Κασουνιός).

Τέλος στην Τοπική Κοινότητα Πάγου νέα Πρόεδρος, με το συνδυασμό “Η Σύρος που Αξίζουμε”, η Μαρία Ξανθάκη, ενώ στην Τοπική Κοινότητα Χρόυσσων, επικράτησε η Ανθούλα Ξενάκη, με το συνδυασμό του Νίκου Λειβαδάρα.