Ευχαριστήριο ανεξάρτητου υποψήφιου Ηρακλή Κάιλα

  • Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2019 - 10:09

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κατοίκους των Χρουσσών, τις δεκάδες οικογένειες που με πίστεψαν και με στήριξαν με την ψήφο τους την Κυριακή των εκλογών, καθώς επίσης και την υπόλοιπη κοινωνία της Σύρου για την τεράστια θετική ανταπόκριση της τόσο στην ανεξάρτητη προσπάθεια μου, όσο και στις ιδέες μου.

'Ίσως η πρώτη ιστορικά ανεξάρτητη κίνηση στην πολιτική σκηνή της Σύρου, η οποία ξεκίνησε μόλις τέσσερις μέρες πριν την ημέρα των εκλογών, με την δημοσίευση των 30+ υλοποιήσιμων προτάσεων αστικού σχεδιασμού για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου, ένα πρότυπο δράσεων για κάθε κοινότητα.
'Ήταν μια ευχάριστη σύντομη εκλογική αναμέτρηση, μια ηθική υποχρέωση προς τους Συριανούς συμπολίτες μου να συμμετέχω χωρίς δεσμά και εκπτώσεις, μια ειλικρινής ενημέρωση και προσέγγιση απέναντι στην κοινότητα και τα άτομα που την απαρτίζουν, χωρίς έτοιμα σταυρωμένα ψηφοδέλτια και άλλα ψηφοθηρικά τεχνάσματα που μαστίζουν επί δεκαετίες την χώρα μας. 

Επίσης πιστεύω ότι περά από την ανάγκη για προνοητικότητα στα λάθη, είναι πιο σημαντική η εύρεση λύσεων σε προβλήματα που υπάρχουν και προκύπτουν στους οικισμούς, παρά η απαρίθμηση και η στοχοποίηση των προβλημάτων χωρίς τις ακόλουθες προτάσεις επίλυσης τους.

Είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές (αν χρειαστεί) θα υπάρξουν και άλλοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι στις υπόλοιπες κοινότητες της Σύρου που θα προτείνουν υλοποιήσιμες προτάσεις για την βελτίωση ποιότητα ζωής στους εκάστοτε οικισμούς τους.

Ειλικρινά, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή, καθώς πιστεύω ότι θα είναι έντιμη και ανοιχτή στον διάλογο και θα τρέξει για τις ανάγκες της Σύρου, ξεκινώντας με τα απαραίτητα, χωρίς προχειρότητες σε έργα αστικού σχεδιασμού. 
Τέλος, άσχετα από το δίκαιο αποτέλεσμα της Κυριακής, επιθυμώ να γνωρίζει ο κόσμος, ότι θα προσπαθήσω να υλοποιήσω τα αυτονόητα για τον τόπο μου και το κοινό καλό, σε συνεργασία με κάθε συλλογικό φορέα, πάντα με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. 

Ευχαριστώ θερμά όσους αφουγκράστηκαν τις απόψεις και τις προτάσεις μου.

Με εκτιμήση,

Ηρακλής Κάιλας
Αρχιτέκτων Τοπίου BSc | MA

Ετικέτες: