Ένταξη της Πράξης: «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Χρηματοδότηση για μελέτες και μέτρα πυρασφάλειας στα σχολεία της Σύρου

  • Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2020 - 15:55

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της Πράξης «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης», στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», βάσει της υπ’ αριθμ. 19538/20.03.2020 (ΑΔΑ: ΩΧ0146ΜΤΛ6-ΖΩΣ) απόφασης του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Τοπ. Αυτ/σης & Αναπτ. Πολιτικής κ. Κ. Θεοδωρόπουλου, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης VIII «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας», συνολικού προϋπολογισμού 102.801,31€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, αφού η δράση καλύπτει το κενό που υπήρχε μέχρι σήμερα σε επίπεδο εκπόνησης μελετών πυρασφάλειας και πυροπροστασίας και υλοποίησης των απαιτούμενων μέτρων και δράσεων στα σχολεία του νησιού. Επισημαίνεται ότι η Πράξη αφορά και τις 24 σχολικές μονάδες, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου μας.