Για ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα

  • Κυριακή, 23 Ιουλίου, 2023 - 19:35

Μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια προσφοράς, αφοσίωσης & συνέπειας στη Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης, αλλά και η αγάπη & εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπο μου, με ενθάρρυναν να ξαναθέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, τώρα πια ως Δημοτική Σύμβουλος, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού η ”ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΙ ΜΑΣ” του υποψήφιου Δήμαρχου Κου.Αλέξη Αθανασίου.
Ο Κο Αλέξης Αθανασίου είναι ένας άνθρωπος με ιδέες & οράματα, έμπειρός & δημιουργικός, με άριστη γνώση των δημοτικών ζητημάτων, προσηλωμένος πάντα στο καθήκον του και του οποίου τα προσόντα δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς.
Πιστεύουμε ότι η παράταξή μας με επικεφαλής τον Κο Αλέξη Αθανασίου μαζί με νέους αλλά και παλαιούς αξιόλογους συνεργάτες του, διαθέτουμε τα εφόδια και μπορούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Βέβαια τον τελευταίο λόγο έχει ο κυρίαρχος λαός.
Το Νησί μας πρέπει να μείνει ζωντανό, πρέπει να πάει μπροστά, διότι υπέρτατος σκοπός είναι η σωτηρία του νησιού μας και το αύριο και το μέλλον των παιδιών μας.
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιούς μου καλή επιτυχία και στον Κο Αθανασίου, όπως ευελπιστούμε, μια επιτυχημένη & αποτελεσματική Δημαρχεία.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Αριάδνη Κ Δαφνά
Κοινοτική Σύμβουλος Ερμούπολης