Κοπή πίτας στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Καλωσόρισμα της νέας χρονιάς με πρόθεση έργου για τη Σύρο

  • Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, 2024 - 13:18

Με χαμόγελο κι αισιοδοξία υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, η νέα Δημοτική Αρχή, οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποι των φορέων, των δύο Εκκλησιών και του Β΄ βαθμού της Αυτοδιοίκησης, σήμερα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Οικοδεσπότης από φέτος και για τα επόμενα πέντε έτη είναι ο νέος δήμαρχος, Αλέξης Αθανασίου, ο οποίος απηύθυνε εγκάρδιες ευχές προς όλους, δεσμευόμενος για μία ακόμη φορά για ενότητα και συνεργασία.

Αμέσως μετά τον λόγο πήραν ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης, Πολύκαρπος Πολυχρονάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου, σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ερμούπολης, Βαγγέλης Μαραγκός, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, κ. Χαλαβαζής και το μέλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Παύλος Χρυσαφίδης. Σημειώνεται πως το μήνυμα του μητροπολίτη Σύρου, Δωρόθεου Β΄ μετέφερε ο γραμματέας της Ι.Μ. Σύρου, κ. Μαρκουίζος, λόγω απουσίας του εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων εκτός νησιού.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση.