Άκρως επιτυχημένη η εορταστική εκδήλωση για τα Χριστούγεννα του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου “Στην παλάμη του Θεού”

Νηπιάκια γεμάτα χριστουγεννιάτικη γλύκα

  • Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, 2017 - 06:15
  • /   Eνημέρωση: 15 Δεκ. 2017 - 20:00

Με χριστουγεννιάτικες νότες καλωσόρισαν τους γονείς τους τα μικρά νηπιάκια του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου “Στην παλάμη του Θεού”, στην προχθεσινή εκδήλωσή τους, την οποία και πραγματοποίησαν με τη πολύτιμη καθοδήγηση των νηπιαγωγών τους, ενόψει των Χριστουγέννων, προχθές το απόγευμα.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων των Λυκειακών Συγκροτημάτων στην περιοχή του Μάννα ήχησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όμορφα τραγούδια και “μύρισαν” αρώματα από “καλοψημένα” χριστουγεννιάτικα γλυκά, με πρωταγωνιστές τους μικρούς μπόμπιρες και τις ευγενικές κυρίες που κάλεσαν τους γονείς τους και τις οικογένειές τους πιο κοντά στο πνεύμα των εορταστικών ημερών.

Εντυπωσιακές στολές και χριστουγεννιάτικο δρώμενο

Ειδικότερα στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ο διευθυντής του σχολείου της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου και Αρχιερατικός Επίτροπος Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανός Αλμπέσκου, ο οποίος προλόγισε το χριστουγεννιάτικο δρώμενο που παρουσίασαν οι μικροί μαθητές.

Προτού τα χαμογελαστά νηπιακά “ξεχυθούν” στον μαγευτικό κόσμο της χώρας των γλυκών για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, να προετοιμαστούν γι αυτά και να παλέψουν ενάντια στη μάγισσα Λιχούδω έχοντας σύμμαχό τους τον Άγιο Βασίλη, ο διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε τις νηπιαγωγούς και το λοιπό προσωπικό του σχολείου για την προετοιμασία των εντυπωσιακών στολών, αλλά και για το σταθερά ποιοτικό παιδαγωγικό έργο που αναπτύσσουν προς όφελος των παιδιών.

Μεταφέροντας τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄, ο π. Φλαβιανός ευχαρίστησε και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το σχολείο, έχοντας επιλέξει να φοιτούν τα παιδιά τους σε αυτό, με την όμορφη γιορτή να “κλείνει” και τον Άγιο Βασίλη να προσφέρει δώρα στα παιδιά.