Παρουσίαση του νέου δίσκου των Onirama στο Θέατρο Απόλλων, παρουσία guest καλλιτεχνών και δημοσιογράφων

Μεγάλη διαφήμιση για τη Σύρο

  • Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, 2021 - 06:12

Οι Onirama, ένα από τα μακροβιότερα εν ενεργεία ελληνικά συγκροτήματα σε Ελλάδα και Κύπρο με 20 χρόνια συνεχούς μουσικής πορείας, έρχονται και πάλι στη Σύρο, πέντε χρόνια μετά την επιτυχημένη τους εμφάνιση στην πλημμυρισμένη από κόσμο πλατεία Μιαούλη.

Αυτή τη φορά, το δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, θα επισκεφτεί την πρωτεύουσα των Κυκλάδων όχι για κάποια συναυλία, αλλά για την παρουσίαση του νέου του δίσκου.

Σημειώνεται πως, οι Onirama έχουν δημιουργήσει επτά μουσικά album, από τα οποία τρία έχουν γίνει πλατινένια κι ένα χρυσό. Έχουν καταγραφεί πέντε singles στο «Νο1» του ελληνικού airplay και σαράντα singles στο top 10 του airplay chart, με το πιο πρόσφατο τους να είναι στο νούμερο 7 στους 3 πρώτους μήνες κυκλοφορίας του.

Το αγαπημένο ελληνικό μουσικό συγκρότημα συνεχίζει να δημιουργεί πυρηνικό κοινό με τις εμφανίσεις του με βασικό συστατικό την ανεξάντλητη κι εντυπωσιακή του ενέργεια. Μέσα στο 2021 έχει ήδη κυκλοφορήσει την ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Ξημερώνει» με την Χάρις Αλεξίου, τον «Πυροσβεστήρα» με τον Λεωνίδα Μπαλάφα, το «Καλοκαίρι» με τους Locomondo καθώς και το πολύ αγαπημένο «Τι είναι Αγάπη» με τον Γιώργο και Νίκο Στρατάκη. Οι Onirama ενώνουν παλμό, χρώματα και ρυθμό δημιουργώντας μοναδικές βραδιές και μας παρασύρουν σε ασταμάτητο χορό για άλλη μια φορά.

Η πρόταση για την παρουσίαση του επερχόμενου επετειακού δίσκου της με τίτλο «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους» εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 2021, στο Θέατρο Απόλλων, παρουσία guest καλλιτεχνών, δημοσιογράφων, φίλων, συνεργατών και χορηγών. Σημειώνεται πως θα υπάρξει, κατόπιν συνεννόησης με την παραγωγή, η δυνατότητα διάθεσης συγκεκριμένων δωρεάν δελτίων εισόδου για πολίτες της Σύρου.

Στην εισήγησή της, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού δήλωσε πως το συγκεκριμένο γεγονός θα αποτελέσει μία μεγάλη διαφήμιση για το νησί μας, καθώς η παρουσίαση θα προβληθεί από όλα τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας, ενώ διευκρίνισε πως δεν θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.