Χορευτικός Όμιλος Νάουσας

Έναρξη τμημάτων πεζοπορίας

  • Τρίτη, 17 Οκτωβρίου, 2017 - 09:06

Το τμήμα πεζοπορίας του ΧΟΝ ξεκινά τη δραστηριότητά του για τη νέα περίοδο 2017 - 18. Η πρώτη πεζοπορία θα γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στη διαδρομή Λογαράς - Πούντα-Μεσάδα - Τσερδάκια - Χρυσή Ακτή - Δρυός, και εντάσσεται στην ενότητα "Εξερευνούμε Πεζοπορώντας", συνδυάζει δηλαδή την ελαφρά πεζοπορία με την εξερεύνηση του τόπου μας, με σκοπό να γνωρίσουμε μέρη όχι ιδιαίτερα οικεία. Απευθύνεται δε σε όλες τις ηλικίες.

Η αρχική συνάντηση θα γίνει στις 10:15, στο χώρο στάθμευσης του Green Project, στο Δρυό. Αφού αφήσουμε εκεί τα μισά αυτοκίνητα, θα κατευθυνθούμε στις 10:30 με τα υπόλοιπα στο Λογαρά (πάρκινγκ), απ' όπου και θα γίνει η εκκίνηση στις 11:00. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας θα γίνουν επισκέψεις στους νεώσοικους,στις στέρνες και στην εκκλησία του Άι - Γιάννη. Αρχηγός θα είναι η κυρία Μαρία Φραντζή - Τριβυζά. 

Διάρκεια πεζοπορίας: μιάμιση ώρα. Βαθμός δυσκολίας: μέτρια.

* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών, και σε άτομα μικρότερης ηλικίας υπό τη συνοδεία κηδεμόνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email 268anthe@gmail.com.

 

Ετικέτες: