Ανακοίνωση και ενημέρωση για συμμετοχές

1st Syros Road Trip από τον Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Σύρου

  • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2017 - 15:53

Ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σύρου – Syros Moto Club, θέλοντας να αναδείξει την ιστορία και τον πολιτισμό της Σύρου μέσα από το οδικό δίκτυό της, διοργανώνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 την εκδήλωση: ΄΄1st Syros Island Road trip΄΄ - «Το κυνήγι του χαμένου αναβάτη» , και σας προσκαλεί να έλθετε με την μοτοσυκλέτα σας, ανεξαρτήτως τύπου (παπιά, σκούτερ, on/off, street, chopper κλπ.) και κυβισμού και να δηλώσετε συμμετοχή .

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μοτοσυκλέτες παντός τύπου στο πεζόδρομο της οδού Πρωτοπαπαδάκη από τις 09:30 έως τις 10:30 πμ..

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 και οι μοτοσυκλέτες ακολουθώντας μυστική διαδρομή, θα διασχίσουν στο οδικό δίκτυο την Σύρου απόσταση 52 χιλιομέτρων, όπου θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε χρόνο ακριβώς της 1 ώρας και 50 λεπτών.

Κατά την διάρκεια της οδήγησης οι αναβάτες θα συναντούν σημεία αναφοράς (Checkpoints), όπου θα τους αναφέρεται σε κείμενο η διαδρομή για το επόμενο σημείο αναφοράς με αινιγματικό τρόπο. Σημείωση: Ο αναβάτης θα πρέπει να φωτογραφίζει κάθε φορά το Checkpoint. Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν δοκιμασίες όπου ο αναβάτης ή ο συνεπιβάτης θα πρέπει να περάσει με επιτυχία, ειδάλλως βαθμολογείται αρνητικά. Στον τερματισμό θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς, και δώρα στους τρεις πρώτους σε βαθμολογία.

Δηλώσεις συμμετοχής* θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, στο κατάστημα «Κριθάρης» (έναντι παλαιάς αφαλάτωσης). Σημείωση συμμετέχον είναι η μοτοσυκλέτα του κάθε αναβατή.

Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος παντός τύπου μοτοσυκλέτες και κυβισμού (παπιά, σκούτερ, on/off, street, chopper κλπ.) , με την προϋπόθεση να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και πινακίδες. Ο αναβάτης και τυχόν συνεπιβάτης θα πρέπει να φοράει υποχρεωτικά κράνος ασφάλειας, να έχει δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας και απαραίτητα κινητό τηλέφωνο με φωτογραφική μηχανή.

Κόστος συμμετοχής 5€ - Τα έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του συλλόγου

*Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεων συμμέτοχων στο κατάστημα «Κριθάρης» (έναντι παλαιάς αφαλάτωσης) ώρες καταστημάτων ή στην σελίδα του Face book : SyrosMotoClub ή στο τηλεφωνο : 6936556965 Έφορος δημοσίων σχέσεων του Μο.Συ.Σ. Χατζαντώνης Νικόλαος.

Θα χαρούμε να συμμετάσχετε . Be there and have Moto Crazy Fun.