Άφιξη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου στη Σύρο

Στο αεροδρόμιο της Σύρου, με ελικόπτερο, το οποίο πιλοτάρισε ο ίδιος, μέχρι τη Σύρο, αφίχθη το πρωί της Τρίτης, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα, καθώς και μερικά ακόμη στελέχη του Υπουργείου, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σύρου - Ερμούπολης, κ. Γιώργο Μαραγκό, εκπροσώπους των Αρχών του νησιού και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τον Υπουργό, μετά την αποβίβασή του από το ελικόπτερο, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος. Αν και ο λόγης της σημερινής επίσκεψης του κ. Καμμένου, αφορά στην υπογραφή του συμφώνου συναντήληψης για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση του στρατοπέδου, οι πρώτες συζητήσεις αφορούσαν στο αεροδρόμιο της Σύρου, με τον Υπουργό να επισημαίνει τη σημαντική καθυστέρηση στη βελτίωσή του, λόγω του πολεοδομικού ζητήματος. Με τη σειρά του, ο κ. Μαραγκός του τόνισε τη σημασία της δικής του βοήθειας, όπως ακριβώς με το ζήτημα του στρατοπέδου. Παράλληλα, την βούληση να τελειώσει άμεσα και το θέμα του αεροδρομίου, εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας, προσκαλώντας τον Δήμαρχο την επόμενη εβδομάδα για μία συνάντηση, στα γραφεία του Υπουργείου, ενώ ο κ. Μαραγκός και τα στελέχη του Υπουργείου, μαζί με τον κ. Καμμένο, συζήτησαν περισσότερο από 15 λεπτά, σχετικά με το ζήτημα, σε χαλαρό κλίμα, προκειμένου να εντοπιστούν τα κωλύματα, που αντιμετωπίζονται.

Αμέσως μετά τη σύντομη κουβέντα και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, ο κ. Καμμένος, τα στελέχη του Υπουργείου, ο Δήμαρχος, οι εκπρόωσωποι των Αρχών και τα μέλη του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, κατευθύνθηκαν προς το Δημαρχειακό Μέγαρο.
 

Ετικέτες: