Το καλοκαίρι ξεκίνησε με ερωτηματικά

Το καλοκαίρι μπήκε με μία παραίτηση και αιχμές. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Σύρου αποτελεί ο Νίκος Βουτσίνος ο οποίος με επιστολής έκανε γνωστή την αποχώρησή του. Ο πρώην τεχνικός του Α.Ο. Σύρου έθεσε στη διάθεση της διοίκησης την παραίτηση του κι από την στιγμή που δεν υπάρχει… αντίδραση δείχνει να την αποδέχεται. Ο Α.Ο. Σύρου που δεν μπορεί να βρει τα… πατήματά του δείχνει για μία ακόμη χρονιά να μην ξεκινά καλά, αφού σε ανύποπτο χρόνο ο Νίκος Βουτσίνος παραιτήθηκε. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η διοίκηση και κυρίως ο πρόεδρος της ομάδας πριν από περίπου 6-7 μήνες πίεζε ασφυκτικά τον Νίκο Βουτσίνο να αφήσει τον Πάγο και να καθίσει στην άκρη του πάγκου στον Α.Ο. Σύρου. Μετά από αρκετή πίεση οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έδειχνε πως αυτή η συνεργασία θα τραβήξει. Η αγωνιστική εικόνα του Α.Ο. Σύρου ήταν σχετικά καλή, αφού η ομάδα ήταν στα περισσότερα ματς ανταγωνιστική και έχασε την πρώτη θέση του ομίλου ουσιαστικά γιατί υπήρχε μία γενική… αδράνεια.

Η διοίκηση τώρα του Α.Ο. Σύρου καλείτε να απαντήσει στα όσα ειπώθηκαν από πλευράς Νίκου Βουτσίνου καθώς ο κόσμος μετά τα τελευταία γεγονότα έχει κάποια… ερωτηματικά.

Θα πρέπει κάποια στιγμή η Σύρος να ξεκινήσει να κάνει ποδοσφαιρικά βήματα μπροστά κι όχι κάθε χρόνο να πηγαίνουμε όλο και πιο πίσω. Δεν τις αξίζει. Χάθηκε μία ευκαιρία πριν από λίγα χρόνια η Σύρος να ζήσει και πάλι στιγμές Εθνικής κατηγορίας. Αντ’ αυτού υπήρξε η διάλυση. Η αναστολή λειτουργίας για έναν χρόνο του ιστορικού σωματείου. Τώρα έρχεται να προστεθεί αυτό. Ο Α.Ο. Σύρου είναι το Ιστορικότερο σωματείο του νομού, με την πιο βαριά φανέλα. Δεν του αξίζει όλο αυτό και προπάντων δεν του αξίζει να παλεύει για τη δεύτερη ή και τρίτη θέση. Ο Α.Ο. Σύρου είναι αναγκασμένος να παλεύει για την πρώτη και να το κάνει με όλες τους τις δυνάμεις. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα εξελιχθεί η… ιστορία. Εύχομαι πάντως ότι είναι να γίνει να γίνει για το καλό τόσο του Α.Ο. Σύρου όσο και του Συριανού ποδοσφαίρου. Κάποια στιγμή όταν υπήρξε ποδοσφαιρικός… σφυγμός ο κόσμος ανταποκρίθηκε τόσο στο κάλεσμα και επέστρεψε έστω και… μουδιασμένα στις εξέδρες.

Κάποιοι επιχειρηματίες έδειξαν να επιστρέφουν και να στηρίζουν την όλη προσπάθεια. Θα πρέπει τα τεθούν στόχοι αρχικά. Στόχοι που θα πρέπει να είναι τόσο εφικτοί όσο και υλοποιήσιμοι. Δεν μπορείς να πηγαίνει για την πρώτη θέση και στην προπόνηση για ένα μεγάλο και κρίσιμο διάστημα να γίνονται προπονήσεις με 10 περίπου ποδοσφαιριστές.

Θα πρέπει όταν γίνει η όποια προσπάθεια να είναι σοβαρή και κόσμος θα την αγκαλιάσει. Τώρα αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια του… σίριαλ, καθώς νομίζω ότι μόλις παρακολουθήσουν μόλις το πρώτο… επεισόδιο. 

Διαβάστε ακόμα