1ο Ολιστικό φεστιβάλ στην Αρχόντισσα Σύρο

"Ένας διαφορετικός τρόπος να ζεις"

7 – 8 – 9 Ιουλίου 2017
  • Τετάρτη, 5 Ιουλίου, 2017 - 11:40

Το 1ο Ολιστικό Φεστιβάλ πραγματοποιείται στη Σύρο από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, με την αιγίδα της ΑΟΤΕ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και τη στήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι το ευρύ κοινό να γνωρίσει βιωματικά έναν ολιστικό, υγιεινό τρόπο ζωής με θετική ενέργεια. Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από δράσεις, που αποτελούν αυτόν το εναλλακτικό τρόπο ζωής, ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν, για ένα 3ήμερο, αυτή τη μοναδική εμπειρία, με απώτερο στόχο να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο. Πρόκειται για ένα υγιεινό και ποιοτικό «τρόπο να ζεις», που απευθύνεται τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά.

Οι δράσεις του περιλαμβάνουν ποδηλατοδρομία και πεζοπορία, ιατρικά και ολιστικά θέματα, εναλλακτικό πρόγραμμα άσκησης στην κεντρική πλατεία,  ανοιχτό μάθημα αυτοάμυνας, προβολή ταινίας για όλη την οικογένεια,  παιδικό εργαστήρι, σεμινάριο φυσιορύθμισης και ενημέρωση  για τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων, γευσιγνωσία μεσογειακής  διατροφής, αλλά και beach party & βραδινό Sup στην παραλία. Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με μια εντυπωσιακή ομαδική  χορογραφία από το Λύκειο Ελληνίδων, ενώ σε όλη τη διάρκεια του festival, θα υπάρχουν περίπτερα με εναλλακτικές θεραπείες και φυσικά προϊόντα.

 

Για τη Ποδηλατάδα για όλη την οικογένεια της Κυριακής (9/7/2017) σας ενημερώνουμε ότι για όποιον δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικό του ποδήλατο, θα διατίθενται δωρεάν τα δημοτικά ποδήλατα Cyclopolis από τους 3 σταθμούς του συστήματος: Πλ. Μιαούλη, Πλακούρα και Λαϊκή Αγορά (βλ. χάρτη: http://syros.cyclopolis.gr/index.php/el/stations-el).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καλέσουν στο 215 215 7997, για να ενημερωθούν για τη χρήση του συστήματος.

 

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: http://holisticfestival.gr/

 

Λίγα λόγια για τη Σοφία Αμούντζια

Πτυχιούχος του Α.Π.Θ, επιστημονική συνεργάτης της  και γενικός γραμματέας ΑΟΤΕ της ΓΓΑ, πρωταθλήτρια Ελλάδος επί πολλά χρόνια στο Tae kwon do με  master 7 Dan, παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

Η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα το 2000 την μέθοδο Tae Bo και το 2008, το νέο τροπο ζωής των Ελλήνων, με την αυθεντική εκδοχή του Holistic Fitness and Holistic Life. Ανέλαβε ως manager fitness το gym-spa του Hilton Athens και συνεχίζει να συνεργάζεται με διακεκριμένους χώρους.

Έχει εμπειρία και γνώσεις σχεδόν από τα παιδικά της χρόνια (7 ετών) στις πολεμικές τέχνες, την ανατολίτικη φιλοσοφία, τον οραματισμό, το διαλογισμό, τη Μακροβιοτική και μεσογειακή διατροφή και από το 1996  μέχρι και σήμερα, σε Aerobic and Fitness, Holistic Personal Training, Cross Fitness, Qi Gong, Yoga, Pranic Healing, Εναλλακτικές θεραπείες, Silva, Life Coaching, Ψυχολογία, Ενεργειακή ψυχολογία, Φυσιορρύθμιση, Φυσικοπαθητικη και συνεχή ενημέρωση στο χώρο της υγείας (κλασσική και συμπληρωματική ιατρική) με τη συνεργασία κορυφαίων επιστημόνων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το 2016, για πρώτη φορά, εντάχθηκε στο πρόγραμμα του ιστιοπλοϊκού αγώνα με κλασικά σκάφη ''Spetses Classic Yacht Regatta'‘ το αυθεντικό Holistic Fitness-Life-Health της Σοφίας Αμούντζια.

Tα 16 χρόνια που εργάζεται ως Fitness Manager και Holistic Personal Trainer - Holistic Life Coach αποτελούν εγγύηση τόσο για το έργο της όσο και για την προσφορά της στο χώρο.

Sponsor 2000-20017 Nike Hellas, Interamerican, Lipton, Notos Home (events),

Υποστηρικτές: Hilton Athens, Εψα, COCO-MAT, Women's Health Hellas, TV (alpha, skai, Ant1, Mega, E, ΕΡΤ).

 

Επικοινωνία: Σοφία Αμούντζια, Τηλ. 6973326943, e-mail: amountziasofia@gmail.com, http://holisticfestival.gr/