Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Amorgos Trail Challenge 2022

  • Τετάρτη, 4 Μαΐου, 2022 - 06:13

Στο πλαίσιο της επανέναρξης των δραστηριοτήτων πολιτισμού και αθλητισμού, η Αμοργός «γιόρτασε» την νέα σεζόν διοργανώσεων, με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Amorgos Trail Challenge 2022.

Το Amorgos Trail Challenge είναι ένας ψυχαγωγικός αγώνας που διοργανώνεται από τον Φυσιολατρικό – Περιπατητικό Σύλλογο Αμοργού “Παλιά Στράτα”, με σκοπό να γνωρίσει τις ομορφιές της Αμοργού στους αθλητές που συμμετέχουν, αλλά και την ομορφιά του αθλητισμού στους κατοίκους του νησιού. Είναι ένα αγωνιστικό διήμερο το οποίο περιλαμβάνει, όχι μόνο τους τέσσερις αγώνες – Spike, Race 7,5km, Race 19km, Loza Kids Race – αλλά και πολλά πολιτιστικά, φυσιολατρικά και γαστρονομικά δρώμενα.

Πιο συγκεκριμένα η άφιξη των συμμετεχόντων αθλητών έγινε την Τετάρτη, 27 Απριλίου, ενώ την Παρασκευή, 29 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Spike, καθώς και ο παιδικός αγώνας. Στη διάρκεια της ημέρας, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Κάστρο Αμοργού, καθώς και το Pasta Party το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Αιγιάλης.

Το Σάββατο, 30 Απριλίου, δεύτερη ημέρα των αγώνων, έγινε η μεταφορά των αθλητών από το λιμάνι της Αιγιάλης στο Μοναστήρι, απ’ όπου ξεκίνησε ο αγώνας της μεγάλης διαδρομής. Παράλληλα την ίδια ημέρα και λίγο αργότερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε η έναρξη και της μικρής διαδρομής.

Το βράδυ του Σαββάτου, με ιδιαίτερα θερμό χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής στο λιμάνι της Αιγιάλης Αμοργού.

Ετικέτες: