Τέλος ο Δημήτρης Καζάζης από τον Φοίνικα Σύρου ONEX

  • Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:53

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Φοίνικα Σύρου ONEX αποτελεί ο Δημήτρης Καζάζης. Η διοίκηση της Συριανής ομάδας συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης παρουσία του Έλληνα τεχνικού κι αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Να σημειωθεί εδώ πως υπήρχαν φήμες απομάκρυνσης του Δημήτρη Καζάζη πριν από δύο περίπου εβδομάδες, όμως τότε με ανακοίνωση τους οι Συριανοί το είχαν διαψεύσει και ταυτόχρονα είχαν στηρίξει τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής έναν από τους χειρότερους πρώτους γύρους στην ιστορία καθώς βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος κάθε χρόνο της ομάδας της Σύρου είναι μια θέση μέσα στην τετράδα κάτι που μέχρι στιγμής φαντάζει δύσκολο. Η διοίκηση με την κίνηση της αυτή προσπαθεί να ταράξει τα... νερά να αφυπνίσει τους παίκτες και στον δεύτερο γύρο να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Φοίνικας Σύρου ONEX θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να προσπεράσει τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω του καθώς τόσο ο Μίλωνας όσο και η Κηφισιά δείχνουν ανταγωνιστικοί και σε όλα έτοιμοι για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Τώρα, θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις των Συριανών για την θέση του προπονητή καθώς αυτός που θα αντικαταστήσει των Δημήτρη Καζάζη θα πρέπει να γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα.

Ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΑ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, παρουσία του Δημήτρη Καζάζη. Αφού αναλύθηκαν διεξοδικά τα μέχρι τώρα δεδομένα, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Καζάζη για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία.

Χρέη προπονητή αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας, ο μέχρι πρότινος Βοηθός Προπονητή, Τσέντομιρ Ίλιτς.