Άνοιξαν οι εγγραφές για το 3rd Paros Way - Πολυϊατρεία Αιγαίου

  • Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 - 12:40

Το διήμερο 15 – 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Αθλητικό Τουριστική διοργάνωση Paros Way - Πολυϊατρεία Αιγαίου, σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, στο νησί της Πάρου και υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις των sports έντονες συγκινήσεις.

Η Οργανωτική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι εγγραφές άνοιξαν σήμερα Τετάρτη 29/03. Με βάση την προκήρυξη της διοργάνωσης οι εγγραφές θα κλείσουν την Τετάρτη 05 Ιουνίου.

Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr στο πεδίο εγγραφή και θα χρησιμοποιηθεί η αξιόπιστη πλατφόρμα εγγραφών της My Sportevent.

Με την συμπλήρωση των απαιτούμενων στοιχείων της φόρμας, δίνετε η δυνατότητα ολοκλήρωσης της εγγραφής είτε με πληρωμή μέσω τραπέζης ή πληρωμή μέσω κάρτας (άμεση ταυτοποίηση και ολοκλήρωση της εγγραφής).

Εκτός των ατομικών εγγραφών υπάρχει η δυνατότητα ομαδικής εγγραφής που απευθύνεται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας Υπεύθυνος της Ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

• Στο τρέξιμο για ομάδες των πέντε (5) ατόμων και άνω.

• Στην κολύμβηση για ομάδες των δέκα (10) ατόμων και άνω

Αγωνίσματα διοργάνωσης

Τρέξιμο
21 km, 5 km

Κολύμπι
3 km, 1,5 km, 750m

Aquathlon
Ατομικό, Relay (750m Κολύμπι + 5km Τρέξιμο)

H πλήρης προκήρυξη του "3rd Paros Way - Πολυϊατρεία Αιγαίου" έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες από εκεί.

Εκτός της προκήρυξης, υπάρχει επιπλέον ενημέρωση με όλες τις λεπτομέρειες κατά αγώνισμα:

Τρέξιμο

Κολύμβηση

Aquathlon