Μία ακόμη αθλητική επιτυχία για την Πρωτεύουσα των Κυκλάδων μέσα από το TaeKwonDo

5η θέση για τον Κοκολαντωνάκη στους αγώνες της Κύπρου

  • Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, 2019 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 6 Φεβ. 2019 - 18:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η αποστολή αποτελούμενη από τον αθλητή Κοκολαντωνάκη Νικόλαο και τον προπονητή Μαντζανάρη Δημήτριο, για την Κύπρο, προκειμένου συμμετάσχει στο παγκόσμιο Ολυμπιακό Τουρνουά TaeKwonDo (G1- Cyprus Open 2019), που πραγματοποιήθηκε στο Κίτιον Στάδιο της Λάρνακας και στο οποίο έλαβαν μέρος 600 αθλητές από 16 χώρες.

Ο Αθλητής του Συλλόγου της Σύρου αγωνίστηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατηγορία (Male Junior -68Kg) και κατέκτησε την 5η θέση, έχοντας μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Στον κρίσιμο προημιτελικό αγώνα, όπου αγωνιζόταν για μια θέση στο βάθρο ηττήθηκε από τραυματισμό, πραγματοποιώντας όμως μια πολύ καλή εμφάνιση, σε έναν αγώνα που κυριάρχησε η ευγενής άμιλλα.

Από την πλευρά του ο Αθλητικός Σύλλογος TaeKwonDo Σύρου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ για την στήριξή του και την βοήθεια που παρείχε ώστε ο αθλητής να αγωνιστεί και να διαφημίσει το νησί μας στους αγώνες της Κύπρου.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β ΄, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στον αθλητή μας να συμμετάσχει στον εν λόγω αγώνα, αναλαμβάνοντας τα έξοδα της αποστολής, προσφέροντάς του έτσι τη δυνατότητα απόκτησης εμπειρίας διεθνούς αγώνα.

Το επόμενο αθλητικό ραντεβού του Συλλόγου είναι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Open Θεσσαλονίκης (1-3/3/2019), όπου θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά οι αθλητές μας Παντελή Μαίρη και Ρούσσος Γεώργιος».

Ετικέτες: