Ο Αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου έδειξε πως βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση

Έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο ο Παπαμιχαήλ

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ  μετά από πολύ καλή κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου βάδην στο Άλιτους της Λιθουανίας, έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα. Για τον αθλητή ο αυτός ήταν και ο μεγάλος του στόχος για φέτος, αφού ήθελε όσο τίποτα να πάρει μέρος σε ένα ακόμη Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος Έλληνας αθλητής διένυσε την απόσταση σε 3ώρες 56 λεπτά και 19 δεύτερα, επίδοση που του έδωσε την 11η θέση και παράλληλα του εξασφάλισε τη συμμετοχή στο πέμπτο (5ο) Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας του. Ο Παπαμιχαήλ έχει συμμετάσχει στα 50χλμ. στις διοργανώσεις του 2012 και το 2016 στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και του Ρίο. Το 2015 έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου. Ο Παπαμιχαήλ έχει ατομικό ρεκόρ 3.49.56, επίδοση που αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ. Νικητής στο σημερινό αγώνα ήταν ο Γιόχαν Ντινίζ (Γαλλία) με 3.37.43 επίδοση που αποτελεί ρεκόρ διοργάνωσης και δεύτερος ο Λευκορώσος Ντμίτρι Ντζιμπίν  με 3.45.51 και νέο ατομικό ρεκόρ και στην τρίτη ο Γιόα Βιέρα (Πορτογαλία) με 3.46.38.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Αγγελική Μακρή, που διένυσε τα 50χλμ. βάδην σε 4.29.15 και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Η αθλήτρια της Ντίνας Μπορνιβέλη παράλληλα βελτίωσε και το ατομικό της ρεκόρ το οποίο ήταν 4.49.30. Η αθλήτρια κατέλαβε την 13η θέση στον αγώνα και έδειξε σε θέση να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.