Τέταρτος ο Ναουμένκο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων

  • Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 12 Ιουλ. 2019 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με βολή στα 16.10, μόλις 9 εκατοστά πίσω από το ατομικό του ρεκόρ ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο κατέκτησε την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, στο αγώνισμα της σφαιροβολίας.

Ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου επιβεβαίωσε την φετινή του ανοδική πορεία και κλείνει τη χρονιά με την καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει ο σύλλογος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων, δηλαδή αθλητών και αθλητριών κάτω των 18 ετών.

Ο αγωνιστικός προγραμματισμός όπως τον είχε σχεδιάσει ο προπονητής του Ναουμένκο, ο αναμορφωτής των ρίψεων στον σύλλογο Γιώργος Αντωνίου, απέδωσε απόλυτα. Ο αθλητής βρέθηκε για προετοιμασία δύο φορές, την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα στην Κύπρο όπου προετοιμάστηκε κάτω υπό ιδανικές συνθήκες. Ο αθλητής της ομάδας στίβου της Μυκόνου, διανύει περίοδο φόρμας και θα αναζητήσει έναν ή δύο ακόμα αγώνες για να κλείσει την χρονιά με μια ακόμη υψηλότερη επίδοση.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ Μυκόνου με ανακοίνωσή του συνεχάρη τον αθλητή και τον προπονητή του και τους ευχήθηκε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και στον Ναουμένκο, σύντομα να αγωνιστεί και με την εθνική ομάδα Παίδων.