Παρθενική συμμετοχή του Ανδριακού σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του Ανδριακού και συγκεκριμένα το τμήματα του στίβου. Οι αθλητές της ομάδας της Άνδρου συμμετείχαν στους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος της Χαλκίδας και μάλιστα είχαν ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Οι τέσσερις αθλητές του Ανδριακού πήραν τις πρώτες τους εμπειρίες από Πανελλήνιο πρωτάθλημα και οι οποίες θα τους φανούν χρήσιμες σε μελλοντικούς αγώνες.

Η ανακοίνωση του Ανδριακού

Ολοκλήρωσαν την πρώτη εμφάνισή τους οι αθλήτριες μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΚΑ ΄ στην Χαλκίδα.
Εκτός από εμπειρία και χαρά, τα παιδιά μας κατάφεραν να βελτιώσουν ρεκόρ αλλά και να προσφέρουν χρήσιμους βαθμούς στον Σύλλογο.
9η θέση στο σύνθετο-πένταθλο από την Ευθαλία Παπαδοπούλου. Ένα πολύ καλό πλασάρισμα για πρώτη συμμετοχή, χωρίς να καταφέρει η αθλήτριά μας να αποδώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της.
15η θέση για την Μαρία Τσορτανίδου στην τελική σειρά των 2.000μ που με χρόνο 7.28.47 βελτίωσε σημαντικά το ατομικό της ρεκόρ(7.34.75)
Άτυχη η Ηλιάνα Χώνα με δύο οριακά άκυρες προσπάθειες πάνω από τα 5 μέτρα, που της στέρησαν την είσοδό της στον τελικό.
17η θέση για την Κωνσταντίνα Κοζανίτη στον προκριματικό του ακοντισμού. ενώ το βάπτισμα του πυρός πήρε και η Τασούλα Μαρία στον προκριματικό των 150μ, βάζοντας την βάση για μία δυναμική εμφάνιση του χρόνου καθώς είναι ηλικιακά μικρότερη.
Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση στις αθλήτριές μας.