Επιστροφή με… νίκη για τον Α.Ο. Πάρου

Με νίκη επέστρεψε το ανδρικό τμήμα του Α.Ο. Πάρου, καθώς στη δική του πρεμιέρα επικράτησε με 66-61 της Α.Ε. Σαντορίνης. Το συγκρότημα του Θεόδωρου Καζακίδη μπορεί να μην πήρε μέρος στο περσινό πρωτάθλημα, όμως έδειξε πως μπορεί να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στην φετινή κούρσα. Το παιχνίδι με την Σαντορίνη από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πάρος και Σαντορίνη είχαν ρίξει μεγάλος μέρος του παιχνιδιού τους στην άμυνα κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσουν οι διάδρομοι προς τις δύο ρακέτες. Οι παίκτες δεν έβρισκαν κενούς χώρους κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει χαμηλά.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, το σκορ έμεινε χαμηλά, καθώς και οι δύο είχαν αμυντικούς προσανατολισμούς. Η Πάρος στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου είχε οριακό προβάδισμα ενός πόντους (13-12) και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι στο 34-34. Οι γηπεδούχοι από εκεί και πέρα μπήκαν καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο και κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά πέντε πόντων (51-46). Μία διαφορά που κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης παρά τις προσπάθειες από πλευράς Σαντορίνης.

Α.Ο. Πάρου – Α.Ε. Σαντορίνης 66-61

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κων. Παπαδημητρόπουλος, Αγγ. Σαμοθράκης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-12, 34-34 (ημίχρονο), 51-46, 66-61

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Θοδ. Καζακίδης): Λάβδας 2, Αλιπράντης 6, Μυτιληναίος 2, Αρβανιταντώνης 22, Μοστράτος 5 (1), Χρυσοχός 1, Λουκής, Σαρρής 14 (4), Γεωργίτσος, Γκουρογιάννης 6, Αρκουλής 2, Καλίμπε 6.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Θοδ. Μάμμος): Νασούλας 18, Βλαβιανός 9, Κασιδάκης, Μητσέας 3, Γρηγοριάδης, Καβαλλάρης, Κούτρης 18 (3), Λάζρι, Μαλολλάρι, Αβράμπος 13, Παπαβασιλείου, Αντιμισάρης.