Ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 0-2 στο εκτός έδρας φιλικό προετοιμασίας με το Λουτράκι

Νίκη και καλή εμφάνιση

Ο Πανθηραϊκός συνεχίζει το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του, ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι έτοιμος σε όλα τα επίπεδα. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς αλλάζει κατά πολύ η διαδικασία του πρωταθλήματος, με τις ομάδες που θα υποβιβάζονται να αυξάνονται κατά πολύ. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως την πρώτη σεζόν που αγωνίστηκε η ομάδα της Σαντορίνης στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, υποβιβάσθηκε μόλις μία ομάδα και ο Πανθηραϊκός δεν είχε το άγχος της επιστροφής στο τοπικό. Πλέον η ομάδα της Σαντορίνης θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο πρωτάθλημα και να μην χάνεις δικούς της βαθμούς.

Τώρα όσον αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας, ο Πανθηραϊκός έχει ξεκινήσει και δίνει φιλικά παιχνίδια ώστε ο κ. Αρχοντάκης να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του. Στα έως τώρα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα της Σαντορίνης έχει παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, οι παίκτες βρίσκουν τα πατήματά τους εντός αγωνιστικού χώρου και ταυτόχρονα η ομάδα δείχνει πως έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στο τελευταίο φιλικό, ο Πανθηραϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Α.Ο. Λουτρακίου με 0-2. Το τεστ που έδωσε το συγκρότημα του κ. Αρχοντάκη ήταν πάρα πολύ καλό, καθώς το Λουτράκι είναι κι αυτό ομάδα Γ' Εθνικής κατηγορίας και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν και την δική τους φυσική κατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 77' ο Φαμπίνιο Μασάδο άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Πανθηραϊκού. Ο νεαρός και πρώην παίκτης του Πανναξιακού Μανώλης Πολυκρέτης με ωραίο τρόπο διαμόρφωσε στο 90' το τελικό 0-2.

Τέλος, το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι με την Προοδευτική στην Σαντορίνη.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νούλας-Σωκράτης Πέτρου) Διασινός, Στασινόπουλος Δ., Τσάκας, Τσορμπατζίδης, Ντερτιλής, Στασινόπουλος Λ., Ζερβός, Πετρίτσης, Γωνιάδης, Γούλας, Γεωργίου (32' λ.τρ. Δαλκαφούκης).

Έπαιξαν ακόμη οι Τσώκος, Σταλοδημήτρης, Παππάς, Κανελέτης, Κουγκρής, Χρυσαφίδης, Γκιζαριώτης.

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης) Ζωντός, Γκίκας, Βαλιτσέντι, Μπιρης Ρεπετσάς, Λούκας, Μάνιας, Φύτρος, Κεφαλάς, Περιάλης, Παναγιωτόπουλος.

Έπαιξαν οι Φαμπίνιο, Ματσιώτας, Καρακούτσης, Αγοραστός, Μαούνης, Δρόσος, Πολυκρέτης, Μενδρινος, Ντούμος.