Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η Θύελλα Καμαρίου

Νικηφόρα… πρεμιέρα

  • Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, 2018 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 10 Οκτ. 2018 - 19:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Θύελλα εξακολουθεί να γράφει ιστορία καθώς μετά την σπουδαία πορεία της στο Κύπελλο Ελλάδος, η ομάδα της Σαντορίνης ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι Καμαριανοί αν και τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στον Χαραυγιακό, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή – είχαν μείνει πίσω στο σκορ – και με 3-1 να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο.

Παρά το γεγονός πως έμειναν πίσω στο σκορ οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Χαραυγιακός από την πλευρά του έπαιξε έξυπνα, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 41’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κασσιανού. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν… γκάζι και παρέσυραν τους φιλοξενούμενους. Με τρία τέρματα σε 45 λεπτά η Θύελλα έγραψε μία ακόμη χρυσή σελίδα, καθώς είναι η ομάδα που μέχρι στιγμής κλέβει τις… εντυπώσεις.

Σε αγωνιστικό επίπεδο όπως αναφέρουμε παραπάνω, ήταν ένα ωραίο γενικά παιχνίδι, με αρκετές φάσεις μπροστά κι από τις δύο εστίες και τέσσερα συνολικά τέρματα. Οι 300 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου με την λήξη του αγώνα χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους.

6’ η Θύελλα μπήκε δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη της καλή στιγμή με το σουτ του Ζανελάρι.

11’ ο Ζανελάρι με παράλληλη πάσα έδωσε έτοιμο.. .γκολ στον Αργυρίου, όμως ο δεύτερος δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

20’ ο Ερρίκος με σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Βακερλή, όμως ο γκολκίπερ του Χαραυγιακού ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

27’ ο Ζανελάρι με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο παίκτης της Θύελλας ήταν εκτεθειμένος και ο βοηθός έδειξε… οφσάιντ.

32’ Ο Ανδριόλας κράτησε το… μηδέν στο σουτ του Φερεντίνου, καθώς έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Στη συνέχεια την φάσης οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν και πάλι κοντά στο γκολ με τον Κόντι.

41’ Ο Κασσαινός με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά νίκησε τον Ανδριόλα και έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

47’ ο Μάριος Αρυγίου με σουτ έπειτα την σέντρα-ασίστ του Ζανελάρι έφερε το ματς στα ίσα και η Θύελλα μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

62’ ο Ρέτζος με κεφαλιά έπειτα την σέντρα του Ερρίκου ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή βάζοντας την Θύελλα μπροστά στο σκορ με 2-1.

75’ ο Αργυρίου με προβολή έπειτα την εκτέλεση φάουλ από τον Ερρίκο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Θύελλα Καμαρίου.

80’ ο Ζανελάρι με ωραίο τρόπο έδωσε στον Ερρίκο, ο με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

87’ ο Ανδριόλας μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα το σουτ του Τσουκαλά.    

 

Θύελλα Καμαρίου – Χαραυγιακός 3-1

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός (62' Αρβανίτης), Σπανός, Ρέτζο, Γελαδάρης (46' Δαβιλάς), Φίλων, Σιμιτσής, Φύτρος Σ., Αργυρίου (79' Γατσέλος), Ζανελάρι (90' Καψαλης), Ερρίκος

Χαραυγιακός (Ρόπας): Βακερλής, Τσίρος, Ράμμος, Κόντι, Μαραγκουδάκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας, Γιαννόπουλος (70' Μπαλάσκας), Φερεντίνος (86' Τσουκαλάς), Αγγελόπουλος (68' Βιεννας).

 

 

Ήττα για Πανθηραϊκό με… Αγγλικό σκορ  

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Άγιου Ιερόθεου με τον Πανθηραϊκό, είχαν την ευκαιρία να δουν ένα ματς που για πολλούς θύμισε… Αγγλία.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ασταμάτητοι στο πρώτο μέρος και άνοιξαν το σκορ, μόλις στο 3’, με το Σουλελέ, με κεφαλιά. Σειρά πήρε ο Θανόπουλος, που με δύο γκολ, στο 24’ και στο 40’, με πλασέ, ανέβασε το δείκτη του σκορ, στο 3-0.

Άλλο ματς, ωστόσο, είδαμε στο δεύτερο μέρος, με τους Κυκλαδίτες να ανεβάζουν ρυθμό και να ισοφαρίζουν σε 3-3! Αρχικά, στο 48’, ο Μπριμπίλι μείωσε με κεφαλιά, στο 57’ ο Κόντι πλάσαρε για το 3-2, ενώ στο 81’, ο Γαϊδαρτζής έφερε με σουτ, το παιχνίδι στα ίσα. Ωστόσο, οι παίκτες του Γιώργου Αρχοντάκη ξεπέρασαν άμεσα το σοκ και ο Σουλελές, στο 84’, με σουτ, έδωσε το «τρίποντο» στους Περιστεριώτες.

Άγιος Ιερόθεος - Πανθηραϊκός 4-3

Άγιος Ιερόθεος (Αρχοντάκης): Ζωντός, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (90+5'), Μπίρης, Τσατσαρής, Αποστόλου, Λέσι (60' Μπαλατσούρας), Κράσι (46' Αποστολόπουλος), Θανόπουλος (90' Νικολέτος), Γκουτσουλας, Σουλελές

Πανθηραϊκός (Σκέντζος): Διαμαντής, Γκίκας, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Λούκας (80' Αγοραστός), Παληγεώργος, Μάνιας, Κονσταντίνοφ, Γαϊδαρζτζής, Κόντι (89' Συνολάκης), Ντούμος (87' Πολυκρέτης)

 

Αιγάλεω – Απόλλων Ερέτριας 3-0

Αιγάλεω (Βασιλειάδης): Γιώρας, Τσαφταρίδης, Ζουμπουλάκης (10’ Μαγκάκης), Παπασάββας, Παπαζαχαρίας, Μαρής, Φαρινόλα, Μπέλερης, Βέρμπης, Ραχίμ (78’ Άντι), Γουνδουλάκης (77’ Μπαττής)

Απόλλων Ερέτριας (Βαλκάνος): Μπασινάς, Πετανάι, Ρούσσος, Βαλκάνος, Χριστοδουλόπουλος, Καλοχωρίδης, Μόρος, Μπαλόζη (85’ Κοντός), Δηλαβέρης, Τόρα, Αμαραντίδης (71’ Κοκκάλας)

 

Αιολικός – Καλλιθέα 2-1

Αιολικός (Στύλος): Ζαχαρής, Κρητικός, Αδαμόπουλος, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Λαλάς (46' Βουτσιώτης), Τσομπανέλλης (56' Ποτουρίδης), Διαμαντίδης, Βεζιρτζόγλου, Λαμπράκης

Καλλιθέα (Τζουμερκιώτης): Λαδάς, Νικολακάκης, Ευαγγέλου, Βλάχος, Σεζάι (76' Μήλιος), Μάκος, Πλαβούκος (61' Κιμπαλούλα), Καντέ, Σοφιάνης, Χαρίτος, Γκέτσι (86' Χρήστου)

 

Ηλυσιακός – Άγιοι Ανάργυροι 0-0

Ηλυσιακός (Παπασπύρου): Μιχελής, Μέξης, Ρόπας, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Σεράνο, Μπουσινάκης (72’ Κονδύλης), Ντούνης (60’ Κατσίβελας), Κρεββατάς, Μάλτσι, Τσίτσαρης

Άγιοι Ανάργυροι (Σταυριανός): Χανιώτης, Κοντιζάς, Μανδύλης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μαρτίνος, Κανελλόπουλος (55’ Τουλουβασίλης), Γκεμίσης, Κολλας (88’ Καζβιρόπουλος), Δωροβίνης, Σκούμας (80’ Κουμπαρούλης)

 

7ος όμιλος

Θύελλα Καμαρίου – Χαραυγιακός 3-1

Άγιος Ιερόθεος – Πανθηραϊκός 4-3

Αιολικός – Καλλιθέα 2-1 

Αιγάλεω – Απόλλων Ερέτριας 3-0 

ΑΟ Χαλκίς – ΠΑΣ Κόρινθος 1-0 

Ηλυσιακός – Άγιοι Ανάργυροι 0-0