Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε η ομάδα του Καμαρίου

Ήττα της Θύελλας από το Αιγάλεω

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε η Θύελλα Καμαρίου καθώς το Αιγάλεω πέρασε από τη Σαντορίνη επικρατώντας με 3-4.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους Κυκλαδίτες, αφού με την συμπλήρωση 17’ λεπτών είχαν καταφέρει να στείλουν  τρεις φορές τη μπάλα στα δίχτυα του Τσουκαλά. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε… ροντέρο. Η Θύελλα μείωσε σε 1-3 στο 18’ και πίεσε ώστε να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στους φιλοξενούμενους. Η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε όταν στο 50’ αποβλήθηκε ο Γιώρας, με τον Ερρίκο να αστοχεί από τα έντεκα βήματα. Παρά το γεγονός ότι το Αιγάλεω έπαιζε με παίκτη λιγότερο κατάφερε να  κλειδώσει τη νίκη στο 89’ και να φύγει από τη Σαντορίνη με ένα σπουδαίο διπλό.

Το φιλμ του αγώνα

5' Ο Τσουκαλάς κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, όταν ο Παπασάββας με σουτ από το ύψος του πέναλτι προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Θύελλας. 7' Ο Βέρμπης από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τσουκαλά για το 0-1, καθώς οι παίκτες των γηπεδούχων δεν έδιωξαν τη μπάλα όπως θα έπρεπε.

10' μία ακόμη καλή στιγμή με την εκτέλεση κόρνερ του Μάρη, η μπάλα πέρασε από όλους χωρίς να βρεθεί κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα.

12' σουτ του Ζανελάρι μέσα από την περιοχή, ο Γιώρας με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

13' σε κόρνερ έδιωξε ο Γιώρας το φάουλ που εκτέλεσε ο Ερρίκος.

15' οι φιλοξενούμενοι με τον Ραχίμ έπειτα τη σέντρα του Μαρή έκανε το 0-2 για το Αιγάλεω, δίνοντας στους φιλοξενούμενους… μαξιλαράκι ασφαλείας.

17' ο Παπαζαχαρίας που βρέθηκε στο κέντρο της άμυνας έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαρή, με κεφαλιά έκανε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους.

18' η Θύελλα Καμαρίου μετά το αρχικό… σοκ κατάφερε να μειώσει σε 1-3 με τον Ερρίκο να κάνει σουτ και η μπάλα να αλλάζει πορεία καθώς βρήκε σε σώμα αμυντικού.  

21' ο γκολκίπερ του Αιγάλεω με εντυπωσιακό τρόπο αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του έπειτα την κεφαλιά του Αργυρίου.

26’ άουτ πέρασε η κεφαλιά του Μπελέρη έπειτα τη σέντρα από τον Βέρμπη.  

27’ μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα να μειώσει κι άλλο το σκορ με τον Ζανελάρι, έπειτα τη σέντρα του Αργυρίου.

28’ την… άσπρη βούλα έδειξε ο «άρχοντας» του αγώνα μετά την ανατροπή του Ζανελάρι μέσα στην περιοχή.

29’ ο Ερρίκος ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα μειώνοντας σε 2-3 και έβαλε στο παιχνίδι ξανά τη Θύελλα.

36’ ο Τσουκαλάς ο οποίος ήταν εκτός εστίας κατάφερε να διώξει με υπερένταση τη μπάλα σε κόρνερ, έπειτα το σουτ του Μπελέρη.

40’ ο Τσουκαλάς με το ένα χέρι έβγαλε τη μπάλα στο σουτ του Φαρινόλα.

43’ μία ακόμη καλή στιγμή για το Αιγάλεω με το Ραχίμ, ο Τσουκαλάς ήταν στην σωστή θέση και έβγαλε σε κόρνερ.

50’ ο Ερρίκος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γιώρα και ο διαιτητής έδειξε τη δεύτερη κίτρινα κάρτα στον γκολκίπερ του Αιγάλεω.

54' ο Αργυρίου αστόχησε από τα έντεκα βήματα στέλνοντας τη μπάλα δοκάρι.  

62' ο Ερρίκος έδωσε δίπλα στον Αργυρίου όμως το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στα σώματα των παικτών του Αιγάλεω.

67 χωρίς πρόβλημα ο Ασημέλλης στο σουτ του Ερρίκου.

81' άουτ πέρασε το σουτ του Αρβανίτη.

83' ο Ψυχογιός βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, όμως ο Τσουκαλάς είχε την ψυχραιμία να κρατήσει στο ματς μέσα στο παιχνίδι.  

89' το Αιγάλεω παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο κατάφερε να κάνει το 2-4 με τον Τσαφταρίδη.

92’  ο Μαυρομάτης εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας και με ωραίο πλασέ μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Τσουκαλάς, Λυγνός (46' Μαυρομάτης), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρι, Αργυρίου, Δαβιλάς (71 Αρβανίτης).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Γιώρας, Τσαφταρίδης, Μαγκάκης (55' Βιδάλης), Παπαζαχαρίας, Μπατής, Μαρής, Παπασάββας, Μπέλερης, Βέρμπης (73' Ψυχογιός), Ραχίμ (53' Ασημέλλης), Φαρινόλα (80' Παπανικόλας).

 

Πήρε Βαθμό στην Κόρινθο ο Πανθηραϊκός

Από έναν βαθμό πήραν Κόρινθος και Πανθηραϊκός, με τους δεύτερους να ισοφαρίζουν με ένα εξαιρετικό γκολ από τον Μάνιας.

Οι Πελοποννήσιοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 11’, όταν μετά από γύρισμα του Ιορδανίδη, ο Μαναριώτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διαμάντη.

Στο 22’ ο τερματοφύλακας των νησιωτών έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ιορδανίδη και στο 31’ το φάουλ του Σιδέρη σταμάτησε στα χέρια του Διαμάντη. Στο 51’ ο Βλάχος βγήκε απέναντι από τον Λουτριώτη, έπειτα από πάσα του Κονσταντίνοφ, όμως δεν κατάφερε να «πλασάρει» τον γκολκίπερ του ΠΑΣ. Στο 64’ η ομάδα από τη Σαντορίνή έφερε το ματς στα ίσια, με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μάνιας. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανατρέψουν το παιχνίδι, ωστόσο ο Παληγεώργος δεν βρήκε στόχο, σε σουτ, μετά από πάσα του Κονσταντίνοφ. Από το 87’ και μετά η ομάδα από την Κόρινθο έπαιζε με 10 παίκτες, καθώς έφυγε για τα αποδυτήρια, ύστερα από δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Σιδέρης.

Π.Α.Σ. Κόρινθος (Γιάννης Βασιλόπουλος): Λουτριώτης, Παπανικολάου, Λαμπρόπουλος, Καραγιάννης, Παϊκόπουλος (86' Ροσσιαν), Βελεντζας, Γάλας (90+ Καρβέλης), Μαναριώτης, Τορεζάνι, Σιδέρης, Ιορδανίδης (90+ Φούρναρης)

Πανθηραϊκός (Ανδρέας Σκέντζος): Διαμάντης, Μπιρμπίλι, Τσίγκρος, Λούκας (90’ Πολυκρέτης), Αγοραστός , Ντούμος, Κονσταντίνοφ, Μάνιας, Παληγεώργος, Γαϊδαρτζής, Κόντι (46' Βλάχος)

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Καλλής (Ανατολικής Αττικής), Κυριακόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

 

 

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

10

4

3

1

0

10

5

2.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

10

4

3

1

0

5

2

3.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

9

4

3

0

1

11

6

4.

ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

7

4

2

1

1

4

2

5.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ

6

4

2

0

2

7

5

6.

ΑΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

5

4

1

2

1

2

2

7.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

4

4

1

1

2

7

7

8.

Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ

4

4

1

1

2

4

5

9.

ΧΑΛΚΙΔΑ

4

4

1

1

2

1

5

10.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

3

4

1

0

3

2

9

11.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

2

4

0

2

2

1

4

12.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

2

4

0

2

2

1

3