Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τον 5 όμιλο που μετέχουν οι ομάδες του νομού

Δύσκολη αρχή για τις ομάδες των Κυκλάδων

  • Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 20 Σεπ. 2019 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις ομάδες του νομούς μετά από ένα δυνατό στάδιο προετοιμασίας θέλουν να μπουν με το… δεξί στην νέα αυτή κούρσα του πρωταθλήματος. Τρεις είναι οι εκπρόσωποί μας σε αυτό το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής καθώς από πέρσι ήταν ο Πανθηραίκός, η Θύελλα Καμαρίου και με την κατάκτηση του τίτλου σε τοπικό επίπεδο προστέθηκε και η Άνω Μερά.

Οι τρεις ομάδες των Κυκλάδων μετά το βασικό τους στάδιο προετοιμασίας, έδωσαν τα δικά τους φιλικά παιχνίδια, ώστε οι τεχνικοί τους να δουν σε ποια σημεία υπάρχουν ελλείψεις, αλλά και που χρειάζεται βελτίωση. Είναι δεδομένο πως καμιά ομάδα της κατηγορίας δεν είναι έτοιμη στο εκατό τις εκατό, όμως σίγουρα η καλή αρχή είναι και πολύ σημαντική για κάθε ομάδα.

Ο όμιλος που βρίσκονται η Άνω Μερά, ο Πανθηραϊκός και η Θύελλα Καμαρίου, μόνο εύκολος δεν είναι αφού βρίσκονται αρκετά ιστορικά σωματεία. Η Θύελλα Καμαρίου και η Άνω Μερά ανοίγουν την… αυλαία του πρωταθλήματος και του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας καθώς θα ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί. Θα ακολουθήσει ο Πανθηραϊκός ο οποίος αγωνίζεται εκτός έδρας με το Μοσχάτο και το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13:00.

Η ομάδα της Μυκόνου η οποία αγωνίζεται κι αυτή εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα φιλοξενηθεί από τον Άγιο Ιερόθεο στην Κυριακή στις 11:00. Η αποστολή της Άνω Μεράς είναι αρκετά δύσκολο, όμως έχει δείξει κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων πως στην καλή της ημέρα μπορεί να κερδίσει όλους τους αντιπάλους που θα βρει στο δρόμο της. Η Θύελλα Καμαρίου θα υποδεχθεί τον Ερμή Κορυδαλλού. Η ομάδα της Σαντορίνης θέλει τη νίκη ώστε νε ξεκινήσει το δεξί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και γιατί δεν πρέπει εντός έδρας να χάνονται βαθμοί.

Τέλος ο Πανθηραϊκός παίζει με την Α.Ε. Μοσχάτου, μία αρκετά καλή ομάδα, όμως η ομάδα της Σαντορίνης έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Θέλει το τρίποντο ώστε το ξεκίνημά του να είναι ιδανικό και είναι δεδομένο πως θα παίξει για τη νίκη.  

 

 

 

Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές των αναμετρήσεων

 

(11.00) ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Ζαχαρόπουλος, Σόφιας-Λιαμίρας (Ανατολικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής-Θεσπρωτίας)

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ: Ωραιόπουλος, Γιαννίκος-Καρακελές (Δωδεκανήσου, Πειραιά-Πειραιά)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ:Δραγάτης, Καραθανάσης-Κάλλης (Ανατολικής Αττικής)

(13.30) ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Μπακογιάννης, Νικολάου-Νιδριώτης (Αθηνών)

(11.00) ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ-ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Φίτσας, Χαντζίκος-Παύλος (Δυτικής Αττικής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Λάμπρου, Πριόνας-Πασπάτης (Εύβοιας, Εύβοιας-Σάμου)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αντωνίου, Κουρέντας-Κακάνης (Ανατολικής Αττικής, Τρικάλων-Ανατολικής Αττικής)