Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ επικράτησε με 1-0 του Ερμή Κορυδαλλού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Με το δεξί η Θύελλα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

  • Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 23 Σεπ. 2019 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε με 1-0 του Ερμή Κορυδαλλού. Ένα παιχνίδι αρκετά καλό, με πολλές φάσεις μπροστά κι από τις δύο εστίες. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Καμαρίου έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και των δύο ομάδων.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, η Θύελλα ήταν κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης καλύτερη στο παιχνίδι, δημιούργησε περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες, ενώ έφτασε πιο κοντά στο γκολ με τον Μαυρομάτη στο 83’.

Από εκεί και πέρα ο Ερμής Κορυδαλλού είχε κι αυτός τις δικές του καλές στιγμές στο παιχνίδι, όπου και μπήκε αρχικά καλύτερα στο ματς. Βέβαια όσο περνούσε η ώρα η Θύελλα ανέβαζε… στροφές και κατάφερε να ελέγξει τη ροή του αγώνα.

Η Θύελλα μπήκε με το… δεξί σε μία πάρα πολύ δύσκολη κούρσα κι όπως έχουμε σημειώσει σε προηγούμενο άρθρο θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και στα εκτός να αναζητήσει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Το φιλμ του αγώνα

8’ χωρίς πρόβλημα ο Ανδριόλας στο σουτ που επιχείρησε ο Νταλάκος

21’ Ο Ηλιόπουλος μπήκε με αξιώσεις μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

23’ ο Νταλάκος βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, όμως ο «άρχοντας» τους αγώνα διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

31’ διπλή καλή ευκαιρία για τον Ερμή Κορυδαλλού, καθώς ο Νταλάκος και ο Μέλης βρέθηκαν κοντά στο… γκολ, μετά από λάθος της άμυνας της Θύελλας Καμαρίου. Αρχικά ο Ανδριόλας και στη συνέχεια ο Παπαζαχαρίας κράτησαν το μηδέν για την ομάδα της Σαντορίνης.

32’ άουτ πέρασε η μπάλα στο σουτ του Παπαγγελή από πλεονεκτική θέση.

34’ ο Καραλής έφυγε στην… κόντρα, βρέθηκε απέναντι στον Μπότο, όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του και υπέδειξε τον παίκτη ως οφσάιντ.

38’ ο γκολκίπερ της ομάδας του Κορυδαλλού δεν είχε πρόβλημα στο σουτ που επιχείρησε ο Σιμιτσής.

41’ ο Φύτρος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής προσπάθησε για το γκολ, όμως ο Μπότος ήταν στην κατάλληλη θέση και μπλόκαρε τη μπάλα.

42’ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Αργυρίου, σε σουτ από διαγώνια θέση. Ο γκολκίπερ του Ερμή έδιωξε τη μπάλα με τα πόδια.

45’ ο Ηλιόπουλος έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης ομάδας έδιωξαν την τελευταία στιγμή.

45+ άουτ πέρασε το σουτ του Φύτρου

46’ δύσκολα ο  Μπότος στο σουτ μέσα από την περιοχή που επιχείρησε ο Ζέλο,

 51’ η ομάδα της Σαντορίνης έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στην αναμέτρησης, όταν ο Αργυρίου με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστελνε την μπάλα προς το βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Μπότου. Οι αμυντικοί του Ερμή την τελευταία στιγμή και η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος τους, την έδιωξαν μακριά.

58’ στα σώματα των αμυντικών της Θύελλας σταμάτησε η μπάλα στο σουτ του Βύρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

60’ ο Ερρίκος ανάγκασε τον Μπότο σε μία ακόμη δύσκολη και ταυτόχρονα εντυπωσιακή απόκρουση.

78’ ο Αργυρίου βρέθηκε κοντά στο γκολ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπότου.

81’ ο Μαυρομάτης με σουτ έστειλε τη μπάλα αρκετά ψηλά.

83’ τεράστια ευκαιρία για το συγκρότημα της Σαντορίνης, με το σουτ που επιχείρησε σε δεύτερο χρόνο ο Μαυρομάτης. Αρχικά το σουτ του Ερρίκου έφερε αναστάτωση μέσα στην περιοχή, ενώ στην επαναφορά ο Μαυρομάτης στάθηκε άτυχος, αφού είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπότου.

87’ ο Ηλιόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενουμένων και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στια δίχτυα κι άνοιξε το σκορ (1-0) για τους γηπεδούχους.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Φίτσας με βοηθούς τους Χαντζίκο και Παύλου.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Παπαγγελής (79΄Μαυρομάτης), Μπουσάι, Παπαζαχαρίας, Γεωργιάδης, Φύτρος (59΄Ερρίκος), Ζέλο, Σιμιτσής (72΄Μαλάι), Αργυρίου, Καραλής (λ.τ. 89΄Τουγουτζόγλου), Ηλιόπουλος.

Στον πάγκο επίσης ήταν: Γελαδάρης, Μαντούσης, Τσουκαλάς.

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Δημήτρης Καλύκας): Μπότος, Κολοβός (90΄Γιαννακόπουλος), Μικρούλης, Καλιακούδας, Λαζάκης, Καραγιάννης, Τζανιδάκης (85΄Μέτχατ), Στακάι (76΄Σκόνδρας), Μελής, Βύρης, Νταλάκος.

Στον πάγκο επίσης ήταν: Κασιαβός, Λαγκαδίτης, Παπακώστας, Κιούκου.