Η ομάδα της Σύρου σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν κατάφερε να αντιδράσει και δικαίως ηττήθηκε με 8-0 από την Θύελλα Καμαρίου

Συντριβή του Αίαντα στη Σαντορίνη

Η Θύελλα Καμαρίου έκανε πάρτι απέναντι στον Αίαντα Σύρου, καθώς μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής σε ένα… ψυχαγωγικό για τους φιλάθλους της σόου. Η ομάδα του κ. Τσάμογλου μπήκε από την αρχή της αναμέτρησης δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, ο Αίαντας Σύρου πλήρωσε πολύ ακριβά τα πολλά και μεγάλα αμυντικά κενά, καθώς οι παίκτες του Χρήστου Πελέκη δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να σταματήσουν τις επιθέσεις της Θύελλας Καμαριου. Το συγκρότημα από τη Σαντορίνη έκανε ότι ήθελε εντός αγωνιστικού χώρου κι επικράτησε με το ευρύ 8-0.

Το σόου των γηπεδούχων άρχισε νωρίς, καθώς μόλις στο 1’ ο Τσιάβος μετά την ασίστ του Παπαλεξόπουλου άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα η εξέλιξη του αγώνα για τον Αίαντα Σύρου ήταν… καταστροφική, αφού δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στον ρυθμό του παιχνιδιού και να κρατήσει το σκορ χαμηλά.

 

Το φιλμ του αγώνα

1’ ο Τσιάβος μετά την ασίστ του Παπαλεξόπουλου άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, καθώς τόσο ο Μώτος όσο και οι αμυντικοί του Αίαντα Σύρου δεν κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα (1-0).

3’ τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Νικλητσιώτη. Ο παίκτης της Θύελλας Καμαρίου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αίαντα.

7’ ο Μαντούσης μετά την άψογη πάσα του Παπαλεξόπουλου νίκησε τον Μώτο κι έκανε το 2-0 για την ομάδα της Σαντορίνης.

17’ η ομάδα του κ. Τσάμογλου συνέχισε να πιέζει και ο Μπιρμπίλης με κοντινό πλασέ έπειτα την ασταθή απόκρουση του Μώτου στο σουτ του Κενδριστάκη, έκανε το 3-0.

26’ οι φιλοξενούμενοι ήταν ανύπαρκτοι αμυντικά, μιας και δεν μπορούσαν να ανακόψουν τους παίκτες του κ. Τσάμογλου και ο Σιμιτσής έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Μώτο για το 4-0.

28’ ο Κενδριστάκης από κοντά αφού κανείς δεν κατάφερε από την ομάδα της Σύρου να διώξει τη μπάλα, έκανε το 5-0 για τους γηπεδούχους.

32’ μία ακόμη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Μώτο να είναι… μόνος και να διώχνει τη μπάλα στο σουτ του Τσιάβου.

39’ στο δοκάρι του Αίαντα Σύρου σταμάτησε η μπάλα στο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Νικλητσιώτη.

40’ στις ελάχιστες φορές που ο Αίαντας κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Ραμπαβίλας με σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Τσουκαλά, όμως ο γκολκίπερ της Θύελλας με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

44’ ο Νικλητσιώτης μετά την ωραία πάσα του Κενδριστάκη νίκησε για ακόμη μία φορά τον Μώτο κάνοντας το 6-0.

Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά μετά το 6-0 είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη, καθώς ο Αίαντας έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει.

62’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να σημειώσουν το γκολ της τιμής, καθώς ο Μώτος δεν ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα, μετά από μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή.

85’ ο Κολλιάκος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και άθελά την έστειλε στο βάθος της εστίας του Μώτου κάνοντας το 7-0.

88’ ο Καφούρος με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 8-0 για την ομάδα της Σαντορίνης. 

 

Θύελλα Καματίου – Αίαντας Σύρου 8-0

Διαιτητική τριάδα: Χατζόπουλος, Ρούσσου, Νάκκας

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι (75' Καφούρος), Κουλόλι, Μπιρμπίλι, Μαντούσης, Καστράτι, Κενδριστάκης, Σιμιτσής (65' Λούκα), Νικλιτσιώτης, Τσιάβος (79' Πεχλιβανόπουλος), Παπαλεξόπουλος (79' Φύτρος)

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Μώτος, Βλαχάκης, Σαμανίδης, Καραμολέγκος, Ξαγοράρης (46' Καλλίγερος), Κολλιάκος, Μαϊπας, Νομικός, Μουλίδης (75' Μιχάλοβιτς), Ραμπαβίλας (79' Μαραγκός), Ρηγούτσος (75' Ρούσσος)