Τοποθέτηση της ΔΗΜ.Τ.Ο Σύρου της ΝΔ για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα

"Ταξίδια αναψυχής για να κόψει κορδέλες"

  • Τρίτη, 20 Μαρτίου, 2018 - 07:09

Ο κ Τσίπρας που έχει παραδώσει τη χώρα στη λάσπη και στην Γκεμπελική προπαγάνδα (πες πες ψέματα στο τέλος κάτι θα μείνει), με τους Τούρκους να αλωνίζουν ανενόχλητοι στο Αιγαίο και να διεκδικούν τη μισή χώρα, να κρατούν όμηρους Έλληνες αξιωματικούς χωρίς η κυβέρνηση να έχει καταλάβει τι διακυβεύεται, με τον Ερντογάν (τον οποίο πριν λίγο καιρό υποδέχτηκε δήθεν με επιτυχία) να μας καθυβρίζει αισχρά, την ώρα που οι Ρουβίκωνες και οι κουκουλοφόροι εισβάλουν ανενόχλητοι παντού και κρατούμενοι μαστιγώνουν σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ο κ. Τσίπρας (ίσως για να δικαιολογήσει τις υπερωρίες που έχει πάρει για τον μήνα Μάρτιο ) ζει το όνειρο του κάνοντας ταξίδια αναψυχής για να κόψει κορδέλες έργων που άλλοι δημιούργησαν.

Ο περιφερόμενος θίασος του Σύριζα, αυτή τη φορά με την παρουσία του θιασάρχη, ήρθε στο νησί μας για να εξαπολύσει άλλον έναν επικοινωνιακό πόλεμο. Κύριε πρωθυπουργέ αντί να εγκαινιάζετε έργα άλλων, δήθεν ως φαραωνικά έργα της δικής σας κυβέρνησης, καλύτερα να απολογηθείτε στους νησιώτες για την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, στους συνταξιούχους για τις νέες μειώσεις που έχετε υπογράψει και θα τους εξαθλιώσουν, στους χαμηλόμισθους που ακόμα περιμένουν τα 751 ευρώ του κατώτατου μισθού ενώ εσείς μειώνετε το αφορολόγητο, στους άνεργους που δίνετε φιλοδωρήματα θεωρώντας τους ζητιάνους, και σε όλους αυτούς που παραπλανήσατε για να σας ψηφίσουν, νομίζοντας ότι θα καταργούσατε τον ΕΝΦΙΑ, θα σκίζατε τα μνημόνια και αντί αυτού γίνατε το καλύτερο και πειθήνιο εργαλείο όλων αυτών με τους οποίους κάνατε καριέρα υβρίζοντας τους για χρόνια.

Αφήστε τις φιέστες και καθίστε στο γραφείο σας, και στα διαλλείματα από τους διορισμούς των συγγενών και φίλων, ίσως μπορέσετε να δώσετε λύση (έστω και κατά λάθος) σε κάποιο από τα δεκάδες προβλήματα που με την πολιτική σας δημιουργήσατε .

Κύριοι του Σύριζα αν έστω την ύστατη ώρα ανακαλύψετε ότι έχετε λίγο φιλότιμο μέσα σας πάρτε τον συνέταιρο σας και φύγετε μήπως και σωθεί ότι έχει απομείνει. Η χώρα δεν σας αντέχει άλλο.