Οι μπουτούδες, ....οι νάρκες και …. το Σύνταγμα

  • Παρασκευή, 6 Ιουλίου, 2018 - 06:09

O Ιούνης κοντεύει να παραδώσει πνεύμα και μαζί του θα παραδώσει πνεύμα και ο τουριστικός κλάδος που βέβαια συμπαρασύρει το σύνολο της τοπικής οικονομίας. Χμμ, βλέπω ότι η αντιτουριστική πολιτική την οποία έχει υιοθετήσει και ακολουθεί σύσσωμο (σχεδόν) το ήσυχο, ασφαλές και βυθισμένο σε χειμερία νάρκη λουκουμοχωριό μας, αποδίδει με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Στο πλαίσιο του καλά μελετημένου σχεδίου της αντιτουριστικής πολιτικής, η Σύρος έχει επιστρατεύσει σχεδόν το σύνολο του οπλοστασίου της για να απωθήσει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. A, ρε ηγέτες, Στρατηλάτες των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών !!!

Στρατός από μπουτούδες με smartphones και δημιουργική …. κυτταρίτιδα έχει κατακλύσει από τας πρωινάς ώρας τα παραλιακά café με στόχο την απώθηση και των τελευταίων ορδών των ανεπιθύμητων επισκεπτών.

Χημικά όπλα αντιπροτελευταίας γενιάς χρησιμοποιούνται στον άνισο αυτό αγώνα. Το Ναυπηγείο δείχνοντας όλη την καλή του πρόθεση να συνεισφέρει έχει παρατάξει λοφίσκους από αμμοβολή. Ευτυχώς ο Ξενοκώστας σε μια κίνηση αντιπερισπασμού δήλωσε ψευδώς ότι έχουν καλυφθεί πλήρως και ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αλλά αυτοί οι λοφίσκοι παραταγμένοι σαν αδιαπέραστη μακεδονική φάλαγγα, είναι έτοιμοι να εξαφανίσουν κάθε ανεπιθύμητο εισβολέα επισκέπτη, αλλά και κάθε μόνιμο κάτοικο αντιφρονούντα, με ένα φύσημα του αέρα. Όχι παίζουμε τώρα.

Τρίτο κατά σειρά σπουδαιότητας αντιτουριστικό όπλο. Κυρίες, συνταξιούχοι, συμπαθείς κατά τα άλλα μπουτούδες – τσιγαρούδες, οργώνουν όλο το νησί, κάθε γειτονιά με τα συμπαθέστατα σκυλάκια τους, ναρκοθετώντας κάθε σοκάκι, κάθε γωνιά. Αυτοί οι ενοχλητικοί επισκέπτες δεν θα πατήσουν την πρώτη κουράδα, ε, τη δεύτερη, άντε την τρίτη την έχουν  στην τσέπη. Σσσς, σιγά μη τη γλυτώσουν. Σου μιλάω για παλλαϊκή άμυνα, Εθνική Αντίσταση. Τι Μακεδονία και μ@k@kίες. Λουκούμι δεν άνοιξε. Κόψε μας τη μπάλα, το φραπέ και το Survivor και θα γίνει ολοκαύτωμα.  

Ποιότητα ρε μάγκα. Τα πρωινά στην παραλία, μέχρι σχόλια για το τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του τούρκικου σήριαλ «Θα σε πάρω καθαρίστρια στο μιναρέ, γλυκειά μου Φατμέ». Και καλά αυτοί. Τη δουλειά τους κάνουν. Εσείς ρε απάτριδες εθνομηδενιστές καναλάρχες; Και για να χρησιμοποιήσω και μια φράση του Καραϊσκάκη…. «γαμώ το Μουχαμέτη σας»….. Και καλά αυτοί οι πουλημένοι μισάνθρωποι. Εσύ ρε κόσμε; Κοντεύει να στεγνώσει το στομάχι σου. Ο Τσίπρας σε κοροϊδεύει κατάμουτρα με εκείνο το ηλίθιο γέλιο, όχι γιατί είναι έξυπνος, αλλά γιατί είμαστε εμείς αποπροσανατολισμένοι, σχεδόν ηλίθιοι. Όλοι εμείς οι μικροζεστοθεσούληδες. Ποιανού απόγονοι είμαστε μωρέ; Του Λεωνίδα ή του Εφιάλτη;

Ξέρετε όμως, τον κάθε Εφιάλτη, δεν τον εκτιμά ούτε αυτός τον οποίο ωφέλησε η προδοσία. Και νομοτελειακά έχει πάντα άσχημο τέλος. Μηδένα  προ του τέλους μακάριζε. Το ακούς Αλέξη;

Άσε μη χαίρεσαι εσύ Κυριακούλη. Έχεις κι εσύ και οι πολιτικοί σου πρόγονοι σοβαρό μερίδιο. Δεν είσαι Κρητικός, απλά κριτικός της τέχνης του Αλέξη. Της τέχνης της κωλοτούμπας, του προδίδειν και του εξαπατείν.

Που είσαι καημένε Πλαστήρα. Τώρα δεν θα έκανες δίκη των έξη. Θα ‘χανες το μέτρημα καημένε.

Άντε μόνο να πείτε μωρέ σε κείνα τα καημένα τα εικοσάχρονα κορμάκια που λιώσανε στα Μακεδονικά βουνά, στην Αλβανία, στο Ελ Αλαμέιν, στο Ρουβίκωνα, στο Ρίμινι, στο Μαραθώνα, στο Αιγαίο, ότι χαμένοι πήγαν οι κόποι τους, άδικα χαθήκανε και λάθος το αποφάσισαν να προστατέψουν αυτό τον τόπο κι αυτή τη φάρα, κι ότι άχρηστα τομάρια αφήσανε πίσω τους να συνεχίσουν την πατρίδα. Ποιος τολμάει να το ξεστομίσει;   

Ξεχάσαμε να είμαστε πατριώτες και θα έχουμε την τύχη που έχει κάθε λαός χωρίς μνήμη, υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια.

Για όσους δεν ντρέπονται και επιμένουν να υψώνουν ακόμα την ελληνική σημαία, παρά το διάχυτο κλίμα εθνομηδενισμού, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της κυβέρνησης – και όχι μόνο αυτής – παραθέτω την ακροτελεύτια διάταξη (Άρθρο 120) του Συντάγματος:

1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αυτό το τελευταίο, είναι βέβαιο ότι δεν έχει αναλυθεί και είναι από μια άποψη, ευτυχές το γεγονός, ότι δεν χρειάστηκε από την μεταπολίτευση και μετά. Όμως, είναι προφανές ότι προβλέπεται η αντιμετώπιση μιας κατάστασης που κανείς δεν εύχεται να δημιουργηθεί. Ή μήπως έχει ήδη δημιουργηθεί και τα βουνά των τηλεοπτικών σκουπιδιών και της παραπληροφόρησης δεν μας αφήνουν να δούμε; 

Ο οπλισμένος ….. με BIC Αφραγκοσυριανός