Δήλωση στήριξης του Παύλου Χρυσαφίδη στο ΚΚΕ (Επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας στον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης)

"Η ψήφος στο ΚΚΕ στις εκλογές είναι η μόνη λύση"

  • Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2019 - 12:44

Σε λίγες μέρες καλείται ο Λαός στις κάλπες, να επιλέξει ποιος θα τον υπερασπισθεί καλύτερα στην εποχή των μνημονίων (που συνεχίζονται με όλους τους εφαρμοστικούς  νόμους τους σε ισχύ) και να παλέψει κατά των συνεπειών της υποταγής της Χώρας μας σε ξένα συμφέροντα.
Μιας Χώρας που τα  δυο φερόμενα ως μνηστήρες της εξουσίας κόμματα, ήτοι ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ  ερίζουν   για το ποιο θα διαχειριστεί καλύτερα μια κατάσταση, για την δημιουργία και την εδραιοποίηση της οποίας φέρουν και τα δυο ακεραία  την ευθύνη.
Και τα δύο εμπορεύονται  την ελπίδα και τον φόβο, και τα δύο  τα προσφέρουν  στους ψηφοφόρους ανάλογα με τις ψηφοθηρικές  ανάγκες τους.
Και τα δυο έχουν στιγματιστεί  με το ξεπούλημα των υποδομών της Χώρας μας και στο μυαλό τους  έχουν μια ανάπτυξη  όχι στην κατεύθυνση της  ποιότητας ζωής των πολιτών  αλλά προς όφελος των δανειστών της Χώρας. Τίποτα, και τα δύο, δεν μπορούν να πράξουν χωρίς την έγκριση  της τρόικας  και ας μας παραμυθιάζουν με  ελπίδες και πολλά «ΘΑ». Και τα δύο έχουν απεμπολήσει με τις υπογραφές τους κάθε δικαίωμα ενός ανεξάρτητου κράτους να ασκεί τη δική του οικονομική πολιτική , έχοντας δεσμεύσει την κρατική περιουσία υπερ των δανειστών για πάνω από 100 χρόνια.
Ψήφος  σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ αλλά και στους εν δυνάμει συνεργάτες τους (ΚΙΝΑΛ κλπ) θα τους δώσει περισσότερο θράσος και δύναμη  να συνεχίσουν την καταστροφική και αντιλαϊκή  πολιτική τους.
Προσωπικά στις εκλογές αυτές θα στηρίξω  το κόμμα που δεν επιδιώκει να με  παραπλανήσει. Είναι γνωστοί σε όλους οι αγώνες του διαχρονικά για το συμφέρον αυτού του Λαού και που στην επόμενη Βουλή ο λόγος του ,καθαρός και ξάστερος, αρέσει δεν αρέσει ,πρέπει να είναι πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά .
Η Ψήφος μας, λοιπόν, σε αυτές τις εκλογές, στο Κ.Κ.Ε  είναι η μόνη λύση  ενάντια των πονηρών εμπόρων της Ελπίδας του λαού μας  για ένα καλύτερο αύριο σε αυτή την Πατρίδα.