O ΟΦΕΤ και ο Οργανισμός «All for Blue» καθάρισαν τις παραλίες και τις ακτές της Μυκόνου

Save the sea

  • Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2019 - 06:24

Η δυναμική Green Team των εργαζομένων του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη βρέθηκε για δεύτερη χρονιά στη Μύκονο, προκειμένου να καθαρίσει τις θάλασσες και τις ακτές με το σύνθημα “save the sea”.

Η ομάδα επισκέφτηκε, το περασμένο σαββατοκύριακο, το γειτονικό νησί και καθάρισε τις παραλίες της Φτελιάς και της Κάπαρης.

Με αφορμή τη δράση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, η διοίκηση του ΟΦΕΤ με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, ευχαρίστησε θερμά τις Λιμενικές Αρχές οι οποίες όπως κάθε φορά, διευκολύνουν το έργο των εργαζομένων και στέκονται αρωγός τους καθώς και την υπεύθυνη του Οργανισμού για την προστασία του Θαλάσσιου περιβάλλοντος «All for blue” με επικεφαλής την Κατερίνα Τοπούζογλου.

Η πράσινη αυτή αποστολή εντάσσεται στη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΦΕΤ, ειδικά δε της περιβαλλοντικής του διάστασης, U&I Green, Uni-Pharma & InterMed αλλά ταυτόχρονα «Εσύ και Εγώ Μαζί Νοιαζόμαστε».

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma και InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle, αγαπά την ευθύνη και το Περιβάλλον και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά.

Ετικέτες: