Η 27χρονη διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Όλο το νησί μία "γροθιά" για την 27χρονη Συριανή μητέρα

  • Τρίτη, 19 Νοεμβρίου, 2019 - 06:23

Τη βοήθεια συντοπιτών και συνανθρώπων, χρειάζεται η οικογένεια μίας 27χρονης Συριανής, μητέρας ενός παιδιού δύο ετών, προκειμένου να παλέψει επί ίσοις όροις και να βγει νικήτρια, στη μάχη που δίνει για την υγεία της.

Οι γιατροί της κοπέλας πριν από λίγους μήνες βρήκαν τρεις όγκους στον εγκέφαλο, τους οποίους και αφαίρεσαν, σε επαναληπτική εξέταση, ωστόσο, ανακάλυψαν άλλους δύο όγκους, για την αφαίρεση των οποίων απαιτήθηκε άμεσα χειρουργική επέμβαση.

Η οικογένεια της κοπέλας, δεδομένου ότι έχουν ήδη δαπανήσει πολλά χρήματα το προηγούμενο διάστημα και βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, απευθύνονται προς τους Συριανούς και τις Συριανές, που έχουν αποδείξει, ότι στα δύσκολα των δικών τους ανθρώπων, μπορούν να ενωθούν σαν μία γροθιά και να αποδείξουν, ότι η ανθρωπιά σώζει ζωές.

Προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό, για τη θεραπεία της 27χρονης μητέρας, όσοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέτουν χρήματα στον Ειδικό Λογαριασμό της κοπέλας στην Εθνική Τράπεζα:

IBAN: GR15 0110 4690 0000 4690 0440 085

Δικαιούχοι του λογαριασμού θα εμφανιστούν η ασθενής, κ. Βεροπούλου Φραγκίσκα Παναγιώτα Μίχα και η γιαγιά της, κ. Μενδρινού Δήμητρα.