«Τήνος-Ξώμπουργο: Η Πόλις των Κλασικών Χρόνων στο φως των πρόσφατων ευρημάτων»

  • Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, 2019 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 4 Δεκ. 2019 - 7:39

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Τηνιακών Μελετών σας προσκαλεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ. στη διάλεξη της κ. Νότας Κούρου, Ομότιμης Καθηγήτριας Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Τήνος-Ξώμπουργο: Η Πόλις των Κλασικών Χρόνων στο φως των πρόσφατων ευρημάτων» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων (Ασημάκη Φωτήλα 40 και Λεωφ. Αλεξάνδρας, τηλ.: 210 8217361).

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η κ. Χριστιάνα Καλογήρου, Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων κ. Μανώλης Σκαρής και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τηνιακών Μελετών κ. Ιωάννης Γκερέκος.

Συντονίζει ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Τηνιακών Μελετών, δρ. Θεόδωρος Χίου.

Η εκδήλωση τίθεται υπό την αιγίδα της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

***

Η παρούσα εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο των Επιστημονικών Συναντήσεων της Εταιρείας Τηνιακών Μελετών, μία δράση που περιλαμβάνει την κατά τακτά διαστήματα διοργάνωση διαλέξεων και ομιλιών στην Αθήνα και στην Τήνο με καταξιωμένους επιστήμονες και με σκοπό τη μελέτη, προβολή και ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της Τήνου.

H Εταιρεία Τηνιακών Μελετών είναι επιστημονικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1993 και αποσκοπεί στην έρευνα, μελέτη, ανάδειξη και προστασία του φυσικού, κοινωνικού, τεχνο-οικονομικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος της Τήνου.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ασημάκη Φωτήλα 40 και Λεωφ. Αλεξάνδρας

Τηλ.: 6945191527, Δρ. Βασίλειος Κολλάρος, Γεν. Γραμματέας της Εταιρείας

Email: etairia.tin.meleton@gmail.com

Web: https://www.facebook.com/pg/etinmel