Αποψίλωση χόρτων και κλάδεμα δέντρων στο κηπάριο της θέσης “Καρνάγιο”

“Άνοιξε” το τοπίο

  • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, 2017 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 20 Δεκ. 2017 - 21:00

Αναδείχθηκε από αισθητικής απόψεως το μικρό κηπάριο στη θέση “Καρνάγιο” αφού εργασίες καθαρισμού στον εσωτερικό χώρο του, αλλά και εργασίες φροντίδας πρασίνου, άλλαξαν ριζικά την εικόνα του.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες διαπιστώθηκε συστηματική προσπάθεια να φροντιστεί ο εν λόγω χώρος με σκοπό να διατηρηθεί – στο μέτρο του εφικτού – καθαρός, αλλά και να “φωτιστεί” περισσότερο, με την απομάκρυνση σκουπιδιών, την αποψίλωση ξερών χόρτων, όπως και το κλάδεμα των μέχρι προσφάτως παραμελημένων δέντρων, να κατευθύνονται ως εργασίες προς αυτό τον μικρό στόχο της αρμόδιας Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από τους εργάτες, έγιναν με αυξημένη προσοχή με σκοπό να μην “τραυματισθούν” τα δέντρα, αλλά να μπορέσουν να “αναπτυχθούν”, όπως επίσης και με σκοπό να μην προκύψει η αποκόλληση κλαδιών τόσο προς την πλευρά του πεζοδρομίου όπου και είναι η στάση αναμονής των mini bus, όπως και προς την πλευρά του δρόμου όπισθεν αυτού.

Σημειώνεται πως, αν και υπάρχουν ξύλινα παγκάκια μέσα στο κηπάριο, ωστόσο, ο συγκεκριμένος χώρος δεν έχει καθιερωθεί ως επισκέψιμος, σε κάθε περίπτωση όμως, επιβάλλεται να είναι φροντισμένος για τη συνολική εικόνα της περιοχής.

Ετικέτες: