Αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς στην οδό Μπαμπαγιώτου λόγω εργασιών επί του οδοστρώματος από τη ΔΕΥΑ Σύρου

Βραδινές επισημάνσεις λόγω συντήρησης

Ιδιαιτέρως αυξημένα αντανακλαστικά οφείλουν να επιδεικνύουν οι οδηγοί που διέρχονται από την οδό Μπαμπαγιώτου όπισθεν του Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στην Ερμούπολη, αφού εργασίες της ΔΕΥΑ Σύρου, έχουν “σημάνει” εμπόδια κυρίως δε κατά τις βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σύρου, Γιώργος Παπαμανώλης προς την εφημερίδα αναφορικά με τη συγκεκριμένη προγραμματισμένη εργασία, πρόκειται για παρεμβάσεις συντήρησης στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής, οι οποίες κρίθηκαν απαραίτητες.

Δεδομένης μάλιστα της ανάγκης προσωρινού ανοίγματος των καπακιών του δικτύου στον συγκεκριμένο δρόμο, πρέπει να αναφερθεί πως, ακολούθησαν επουλωτικές εργασίες περιμετρικά αυτών κι επί του δρόμου που είναι “ντυμένος” με γρανίτη, ώστε να αποκατασταθεί η δυνατότητα ομαλής διέλευσης.

Παρά την αυξημένη προσοχή που επιδείχθηκε όπως αποδεικνύεται και από το φωτογραφικό υλικό για την ομαλή αποκατάσταση των σημείων του δρόμου, από τα οποία αφαιρέθηκε γρανίτης, ωστόσο σε λίγα σημεία, παρατηρείται “παραφωνία” από τη ρίψη μπετόν.

Δεδομένης της εξέλιξης των εργασιών, αφήνεται ένα μικρό χρονικό περιθώριο για την τελική εικόνα του γραφικού δρόμου, ενώ ως και την απομάκρυνση της προειδοποιητικής φωτεινής σήμανσης, οι οδηγοί πρέπει να διέρχονται με ιδιαιτέρως χαμηλή ταχύτητα και προσοχή.