Μέριμνα της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά ενόψει καλοκαιρινής περιόδου

Πινακίδες πληροφόρησης επισκεπτών

Εγκαίρως μεριμνά η Τοπική Κοινότητα του Γαλησσά για την εξυπηρέτηση και την πληροφόρηση των επισκεπτών της περιοχής, καθώς ενόψει καλοκαιρινής περιόδου ζητήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία η ρύθμιση όλων των λεπτομερειών που θα ευνοήσουν την ομαλή λειτουργία των ηλεκτρονικών πινακίδων ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του προέδρου, Γιάννη Βουτσίνου συζητήθηκε το θέμα της έγκαιρης λειτουργίας των τριών πινακίδων που διαθέτει η Κοινότητα για το χωριό του Γαλησσά, με σκοπό τη διευκόλυνση των επισκεπτών που θα σπεύσουν στην περιοχή για τη λήψη πληροφοριών κατά τον χρόνο παραμονής τους.

Ειδικότερα, οι τρεις πληροφοριακές πινακίδες που θα τοποθετηθούν στην έναρξη της παραλίας του χωριού, καθώς και στις εισόδους των δύο μεγάλων χώρων στάθμευσης της περιοχής (πλησίον Angelino και Benois) θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες σχετικά με τις παροχές της παραλίας, τις διαδρομές μετακίνησης από και προς το χωριό και τη σύνδεση με την Ερμούπολη, καθώς επίσης και τις γενικότερες παροχές στην περιοχή.

Σημειώνεται πως, η Τοπική Κοινότητα Γαλησσά ζητά άμεσα τη ρύθμιση των θεμάτων που θα επιτρέψουν την ηλεκτροδότηση των πινακίδων.