Εργασίες συντήρησης του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής με εθελοντική “σφραγίδα”

Φροντίζουν το “σπίτι” τους

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η νέα προσπάθεια συντήρησης και φρεσκαρίσματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων από τα μέλη του, προκειμένου να υποδεχθούν την καλοκαιρινή σεζόν και κατ΄ επέκταση τις διάφορες εκδηλώσεις και γιορτές σε έναν ανανεωμένο χώρο.

Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες με εθελοντική συμμετοχή πολλών μελών του Συλλόγου αναπτύσσονται εργασίες ελαιοχρωματισμού του κτιρίου, καθώς και αποκατάστασης φθορών στους εξωτερικούς χώρους του, καθώς και στο τμήμα του μικρού θεάτρου, προκειμένου αυτό να λάβει μία νέα και “φωτεινότερη” όψη.

Πρέπει να σημειωθεί πως, ο συγκεκριμένος Σύλλογος μεριμνά συστηματικά για τη συντήρηση του κτιρίου τόσο με ίδιες δυνάμεις, όσο και με ενίσχυση ή υλική συνδρομή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, αποδεικνύοντας έμπρακτα το “ζωηρό” ενδιαφέρον τους για ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων σε έναν αξιοπρεπή και κατάλληλο χώρο.

Το σχετικό φωτογραφικό υλικό αποτυπώνει το σύνολο των μικρών παρεμβάσεων συντήρησης που υλοποιούνται αυτές τις ημέρες, με το κτίριο ήδη να έχει πάρει τη δροσερή όψη της καλοκαιρινής περιόδου.