Καμία μέριμνα για τα προβλήματα στο μικρό γεφύρι στην περιοχή του Μέγα Γιαλού πλησίον της παραλίας Λιαροπά

Αδιαφορία και κίνδυνος υποχώρησης

Σοβαρά προβλήματα φέρει στις διάφορες επιφάνειές του το μικρό γεφύρι πλησίον της παραλίας Λιαροπά στον Μέγα Γιαλό, η συνολική εικόνα του οποίου “γεννά” έντονη ανησυχία και προδίδει... κίνδυνο υποχώρησης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την σωματική ακεραιότητα πολιτών.

Συγκεκριμένα, το μικρό γεφύρι στο ύψος γνωστής επιχείρησης εστίασης και δίπλα στην παραλία Λιαροπά, έχει παρουσιάσει τεράστιες ρωγμές, ενώ επίσης αποκολλάται μέρος ή και μεγάλα τμήματα του σκυροδέματος, καθώς όμως και τα σίδερα που αποτελούν τη βάση του έχουν σκουριάσει.

Η συνολική εικόνα του εν λόγω σημείου “γεννά” έντονη ανησυχία, καθώς η μη υλοποίηση παρεμβάσεων υποστήριξης αυτού για πολλά έτη, όπως και γενικά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, θέτει σε κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς αλλά και τους πεζούς και κυρίως τους κατοίκους της περιοχής του Μέγα Γιαλού που μετακινούνται καθημερινά από εκεί.

Το φωτογραφικό υλικό έρχεται να αποδείξει τις τεράστιες ευθύνες που έχει η αρμόδια Περιφερειακή Αρχή καθώς το σημείο αφορά σε επαρχιακό δίκτυο του νησιού, το οποίο και θα πρέπει πρωτίστως να ελεγχθεί για να δρομολογηθεί άμεσα κάποια “σωτήρια” παρέμβαση.

Περισσεύει να υπογραμμισθεί εκ νέου, πως, σε περίπτωση υποχώρησης αυτού, όχι μόνον ενδέχεται να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός πολιτών, αλλά σε δεύτερο επίπεδο, θα υπάρξει και πρόβλημα στην ομαλή διέλευση των οχημάτων και των δικύκλων.

 

Ετικέτες: