Ολοκληρωτική καταστροφή των καθισμάτων στα παγκάκια της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης από ενέργειες αγνώστων

Ανεξήγητη και προκλητική ενέργεια

  • Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, 2019 - 06:14

Άκρως προκλητική ενέργεια από αγνώστους υπήρξε στην περιοχή της Βάρης, οι οποίοι προχώρησαν στην καταστροφή των καθισμάτων στα περισσότερα παγκάκια πάνω από την παραλία και σε τμήμα του δρόμου, πριν την μικρή παραλία στο Αχλάδι.

Η προκλητικότατη κίνηση καταστροφής της περιουσίας των δημοτών έγινε αντιληπτή χθες, με το πρώτο φως της ημέρας, όταν διαπιστώθηκε το ροκάνισμα... των ξύλινων καθισμάτων και τα τμήματα αυτών πεταμένα σε σημείο που γειτνιάζει με τον χώρο πεζοπορίας των πολιτών.

Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κοινότητας Βάρης, Ιωσήφ Ρούσσο καταγράφηκε η αγανάκτησή του, για την ανωτέρω ενέργεια, αφού η μοναδική ερμηνεία που μπορεί να δοθεί είναι πως αυτή η κίνηση “έκρυβε” ξεκάθαρα αψυχολόγητη πρόθεση καταστροφής, αφού τμήματά τους πετάχτηκαν παραδίπλα. Η εικόνα τους μάλιστα, όπως σχολίασε, αποδεικνύει πως έγινε χρήση πριονιού για την αφαίρεσή τους.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην εφημερίδα, άμεσα επικοινώνησε με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης ώστε να υπάρξει προμήθεια ξύλινων καθισμάτων που θα τοποθετηθούν στα κενά τμήματα της βάσης, προκειμένου να μπορούν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους – ξανά - οι κάτοικοι της Βάρης.