Απαιτείται άμεσα αστυνόμευση στην κάθοδο των Λυκείων στο Μάννα καθώς προκαλείται κυκλοφοριακή συμφόρηση καθημερινά τις πρωινές ώρες

Ουρές αναμονής και ταλαιπωρίας

Σοβαρό μποτιλιάρισμα προκαλείται σε καθημερινή βάση και κυρίως τις πρωινές ώρες έναρξης των σχολείων, στην κάθοδο των Λυκείων στην περιοχή του Μάννα και στη συμβολή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, αφού η απουσία αστυνόμευσης διαμορφώνει ουρές αναμονής και ταλαιπωρίας για τους πολίτες.

Η αυξημένη κυκλοφοριακή κίνηση που υπάρχει σε καθημερινή βάση προκαλείται από την ανάγκη μετακίνησης τόσο των πολιτών προς την εργασία τους, όσο και των μαθητών προς τα Λύκεια της Σύρου, με αποτέλεσμα ο όγκος οχημάτων, δικύκλων, αλλά ακόμη και μικρών φορτηγών να είναι εξαιρετικά μεγάλος.

Το φωτογραφικό υλικό αποτυπώνει ξεκάθαρα και με σαφήνεια το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο μπορεί να λυθεί μόνο με λήψη μέτρων και ρύθμιση της κυκλοφορίας από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, προκειμένου να μετριαστεί ο κυκλοφοριακός πανικός του σημείου. Δεν πρέπει να παραβλέπεται μάλιστα το γεγονός πως οι οδηγοί που βρίσκονται στον δρόμο καθόδου αδυνατούν να βγουν με ασφάλεια και σύντομα στην κεντρική οδό της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ως εκ τούτου, κρίνεται επιβεβλημένο να υπογραμμισθεί πως, η σημερινή κατάσταση, γεννά καθημερινή ταλαιπωρία στους πολίτες, αλλά και ανασφάλεια σε όσους πεζούς σχεδόν συνυπάρχουν με τα οχήματα, ενώ προκαλεί και καθυστερήσεις στην μετακίνηση των οδηγών προς τον προορισμό τους.