Μέριμνα για τον καθαρισμό των παρτεριών και τα φυτά στην παραλιακή ζώνης της Ερμούπολης από το ΔΛΤΣ

Φροντίδα ενόψει Πάσχα

  • Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2019 - 06:14

Με “δροσερό”, πολύχρωμο και ανανεωμένο πρόσωπο θα υποδεχθεί... τους επισκέπτες του Πάσχα το παραλιακό τμήμα της Ερμούπολης, μετά από την ανάπτυξη εργασιών για τα παρτέρια και τα τμήματα όπου κι έχει υπάρξει φύτευση καλλωπιστικών φυτών, με ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου Σύρου.

Συγκεκριμένα, καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών έχει υπάρξει προσπάθεια να αναδειχθεί πλήρως κάθε τμήμα του παραλιακού τμήματος που “φιλοξενεί” φυτά και διάφορα στοιχεία πρασίνου, που αναβαθμίζουν την εικόνα της παραλιακής ζώνης, προς ικανοποίηση της θέας... που έχουν κάτοικοι και θα έχουν κι επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, μέριμνα υπήρξε για τα παρτέρια κατά μήκος του χώρου αναμονής “kiss 'n' ride”, όπως και για το σύνολο των τμημάτων της παραλιακής ζώνης, τόσο πλησίον των χώρων που αναπτύσσονται τα τραπεζοκαθίσματα, όσο και στο παραλιακό μέτωπο πλησίον του αγάλματος της Νίκης (μνημείο Εθνικής Αντίστασης).

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως κρίνεται άκρως απαραίτητη η μέριμνα και για τα φοινικοειδή στη θέση Νησάκι, η πλειοψηφία των οποίων έχει “καταστραφεί”, προκειμένου να ομορφύνει ακόμη περισσότερο η εικόνα της περιοχής.