Μέσω προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα σε Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Δήμο Σύρου – Ερμούπολης στο κτίριο της 6ης ΠΕΔΙΛΣ στο Νησάκι

Κτιριακή συντήρηση κι επισκευή

Σημαντικές εργασίες αναβάθμισης και βελτίωσης του κτιρίου της 6ης ΠΕΔΙΛΣ θα πραγματοποιηθούν προσεχώς, στο πλαίσιο της σύμβασης ανάμεσα σε Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, το σχέδιο της οποίας εγκρίνει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο, στην απογευματινή συνεδρίασή του.

Ειδικότερα, ποσό περίπου 50 χιλ. ευρώ μέσω προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, θα αξιοποιηθεί για τις ανοικτές ανάγκες του διώροφου κτιρίου, το οποίο κατασκευάστηκε το 1839 και βρίσκεται πλησίον του Τελωνείου και όπισθεν της ΑΕΝ Σύρου, με σκοπό την ασφαλή παραμονή κι εργασία των στελεχών του Λιμενικού Σώματος της Περιφερειακής Διοίκησης.

Σύμφωνα με το σχέδιο της σύμβασης, οι εργασίες που πρέπει να γίνουν αφορούν σε αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων, επισκευή και συντήρηση δαπέδων, συντήρηση κλιμακοστασίου, ελαιοχρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, συντήρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων και συντήρηση των χώρων υγιεινής.

Ετικέτες: