Αιμοδοσία Πάρου Αντιπάρου

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

  • Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2019 - 14:02

Με το κεντρικό μήνυμα «Το αίμα μάς ενώνει όλους», ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη», αφιέρωσε την Εαρινή Αιμοδοσία 2019, στον Ανώνυμο Εθελοντή Αιμοδότη που γιορτάζει την  Παρασκευή 14 Ιουνίου.
Σας παραθέτουμε επιστολή μητέρας στον άγνωστο αιμοδότη:  «Στον άγνωστο αιμοδότη» 
[ Όταν έδωσες το αίμα σου, κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια πηγαινοέρχονταν στον διάδρομο του νοσοκομείου, αναδεύονταν στα χέρια των νοσηλευτών, delivery των γιατρών από την αιμοδοσία (!) 
Κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια έρχονταν με βήμα γοργό να συνδεθούν με τον ορό, να δώσουν δύναμη στο παιδί για άλλες μια-δυο μέρες. 
Κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια κρέμονταν στον ορό και επέβλεπαν τα παιχνίδια των παιδιών και τα τραγούδια τους, τις ζωγραφιές και τις γκρίνιες. Ρόδιζαν τα χειλάκια, έφτιαχναν την καινούργια γενική αίματος, έδιναν μια ακόμα ανάσα ζωής, ένα σπρώξιμο. Να ισορροπήσει το κακό που έγινε από τα φάρμακα.   Κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια με τη δύναμη σου, με τις ευχές σου, με γερή δόση θετικής ενέργειας από την ψυχή σου έρχονταν να βοηθήσουν το παιδί μας. Που να σε βρω να σ’ ευχαριστήσω; Πού να σε βρω που χάνεσαι στο δίκτυο γνωστών γνωστού;
 Φίλε μου, άγνωστε αιμοδότη, Σ’ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ! ] (Η Μητέρα του).