Στηρίζουμε τη Στέγη Ανηλίκων κι Εφήβων Σύρου

  • Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2019 - 12:43

Με την παρούσα επικοινωνία, ως Πρόεδρος της ΑΜΚΕ  «Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί», με τιμή σας επικοινωνώ την δραστηριότητά μας για τη στήριξη του ιδρύματος «Στέγη Ανηλίκων Σύρου» και θα παρακαλούσα θερμά τη χορηγία σας στον τομέα της επικοινωνίας – διαφήμισης της εκδήλωσης, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βοηθήσουμε μέσα από τις δραστηριότητες μας τη ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΥΡΟΥ. http://www.stegianilikon.gr/el/prosfora

Οι  Έλληνες και Ξένοι Δημιουργοί που ιδρύθηκαν στις  29/9/2016 με έγκριση από  ΚΕΒΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΜΗ με αρ.140118601000 και έδρα την Αθήνα, οδός Κασομούλη 102  Άγιος Ιωάννης με συνεχείς δράσεις στέκονται αρωγοί με κάθε τρόπο δίπλα σε ευπαθείς ομάδες.

Από τις 17 έως τις 25 Αυγούστου 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία της Σύρου η φιλανθρωπική εικαστική έκθεση «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ» για τα παιδιά της ΣΤΕΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΥΡΟΥ (η οποία κινδυνεύει να κλείσει λόγω έλλειψης πόρων), όπου εικαστικοί, συγγραφείς και ηθοποιοί  θα συνδράμουν για τη στήριξη και την ψυχαγωγία τους. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης μας, που θα λάβουν χώρα το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:00 στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία της Σύρου. Η παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά για εμάς. Επίσης, θα παρακαλούσαμε όπως κοινοποιήσετε το οπτικοακουστικό υλικό της φιλανθρωπικής εικαστικής έκθεσης που διοργανώνουμε με πολλή αγάπη και μας αποστείλετε το link με τη δημοσίευση σας, ώστε να σας ανταποδώσουμε τις ευχαριστίες μας μέσα από τις σελίδες που διατηρούμε σε όλα τα social media. Η συμβολή σας σε αυτή μας τη προσπάθεια  είναι καταλυτική.

Ετικέτες: