Μέριμνα για την περιοχή των Καμινίων στην επόμενη αναμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος όσον αφορά στην επισκευή κεντρικού τοιχίου αντιστήριξης

Ικανοποιείται ένα βασικό αίτημα

Χρήματα για την ανάπτυξη του έργου της επισκευής και της συντήρησης του τοιχίου αντιστήριξης της οδού Ούλωφ Πάλμε στην περιοχή των Καμινίων εξασφαλίζει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του Τεχνικού Προγράμματός του.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα θα κληθεί το σώμα να εγκρίνει τη “μεταφορά” ποσού ύψους 25.800 ευρώ προκειμένου να δρομολογήσει το απαραίτητο έργο που αφορά σε έναν από τους “κεντρικούς” δρόμους της περιοχής, που βρίσκεται πάνω ακριβώς από το γήπεδο των Καμινίων.

Όπως είχε γίνει γνωστό και στο πλαίσιο της γνωστοποίησης των αιτημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, πρόκειται για ένα σοβαρό αίτημα, το οποίο θα έρθει να απαντήσει σε μία “ανοικτή” ανάγκη των κατοίκων εδώ και αρκετά χρόνια καθώς και σε θέματα γενικότερης ασφάλειας.

Το θέμα έχει προγραμματιστεί προς συζήτηση στη συνεδρίαση της Δευτέρας, οπότε και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα κληθούν να ψηφίσουν την προτεινόμενη αναμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος

Ετικέτες: